UAstream.Net » Відео уроки » Безкоштовний GPRS-Халявний інтернет! (2013)
Безкоштовний GPRS-Халявний інтернет! (2013)

Чому ми платимо за безкоштовний інтернет? Чому ми змушені платити за безкоштовний і за своєю природою халявний інтернет? Сам по собі доступ в глобальну Мережу не вимагає жодних грошових розрахунків в принципі. Організації, які беруть плату за доступ в інтернет (провайдери) просто орендують IP адреса (канал в мережі) і продають доступ користувачам, тому що для виходу в інтернет через орендований канал потрібне дороге обладнання, а пересічний користувач не може дозволити собі такі витрати.

Ми пропонуємо інше рішення яке не вимагає дорогого устаткування і дозволяє отримувати абсолютно безкоштовний, халявний інтернет! Глобальна мережа в принципі нікому не належить і спочатку не передбачає жодних виплат за експлуатацію - користувачі платять тільки провайдера (тобто фірмі, яка є власником дорогого устаткування). Ось тепер і розглянемо варіанти отримання халявного інтернету в тому числі і через провайдерів.

Технічні вимоги для використання безкоштовного інтернету
- Комп'ютер повинен мати можливість підключення до мережі інтернет. При цьому абсолютно не має значення, на яких умовах комп'ютер виходить в мережу на даний момент і яким саме способом. Пакет "Безкоштовний Інтернет" забезпечить переклад платного доступу на безкоштовний.
- Користувач, що бажає забезпечити використання халявного інтернету, повинен вміти самостійно підключатися до мережі за допомогою модему або того підключення, яке зараз є.
Якщо Ваш комп'ютер відповідає вищезазначеним умовам, то Ви зможете скористатися нашою технологією безкоштовного інтернету.

Безкоштовний GPRS інтернет

Технологія GPRS - це технологія пакетної передачі даних, яка дозволяє отримувати і передавати інформацію по мобільному телефону зі швидкістю 48 кбіт/с (середня). Новітня технологія EDGE забезпечує більш високу швидкість передачі даних в порівнянні з GPRS ( реально досяжна швидкість 200 кбіт/сек). Вона також відома, як покращений GPRS (EGPRS). Для безкоштовного підключення до мережі Інтернет через GPRS Вам необхідно дві речі:
-Мобільний телефон з підтримкою технології GPRS та/або EDGE (на сьогоднішній день більше 90% мобільних телефонів, що підтримують GPRS та/або EDGE)
-Комп'ютер (КПК, смартфон, комунікатор...)
-Наш Інформаційний пакет "Безкоштовний інтернет" Для доступу до WAP сайтів, Вам знадобитися всього лише мобільний телефон з підтримкою технології GPRS та/або EDGE і пакет "Безкоштовний інтернет". Ви завжди будете мати безкоштовний доступ в Інтернет під рукою. Де б Ви не знаходилися в поїзді, в машині, на природі, в офісі, вдома Ви в будь-який момент зможете отримати халявний інтернет, єдине обмеження зона покриття стільникової мережі!

Склад пакету "Безкоштовний інтернет"

Сам же пакет "Безкоштовний Інтернет" - це ефективна і безвідмовна методика, що дозволяє отримати безкоштовний доступ до мережі інтернет звичайним для Вас методом. Це покрокове керівництво та інструкції одночасно. Ймовірно, Ви часто зустрічали на різних веб-сайтах інформацію про те, як забезпечити себе халявним інтернетом. Звичайно мова йде про те, як поєднувати Інтернет і додатковий заробіток, що забезпечить безкоштовний інтернет. У нашому ж випадку, ми пропонуємо зворотний технологію і, звичайно, у ній не йдеться про те, як заробити в мережі інтернет, щоб забезпечити себе безкоштовним інтернетом. Наш пакет - "безкоштовний інтернет"раціональне рішення суміщеного доступу і/або одночасно метод компенсаційного підключення. Використовувати керівництво може будь-який користувач ПК і навіть декілька користувачів одночасно. Це дозволяє вам окупити цей пакет "безкоштовний інтернет" (придбавши його наприклад з одним) за кілька днів. Всі необхідні інструкції по забезпеченню вашого ПК і Вас абсолютно безкоштовним халявним інтернетом є в пакеті і описані самим простим, доступною мовою. Зовсім не обов'язково вникати в технічні подробиці з'єднань і видів доступу, щоб використовувати наш пакет інструкцій.

Ось деякі способи отримання безкоштовного інтернету описані в нашому пакеті:
1. Безкоштовний інтернет через модем (ВСІ провайдери)
2. Безкоштовний інтернет по виділеній лінії
3. Безкоштовний інтернет через мобільний телефон (безкоштовний GPRS інтернет) включаючи необхідні налаштування IP-шлюзів і APN.
4. Безкоштовний інтернет через супутникову антену
5. Програма для безкоштовного інтернету. 100% халявний інтернет
6. Хороший і ефективний спосіб сидіти нахаляву по інтернет - картці ( ROL: Номінал карток 20RU).
7. Телефони, паролі для налаштування халявного інтернету для модемного з'єднання.
8. Технологія отримання безкоштовного інтернету (Це абсолютно законно і легально)
9. Халявний інтернет вночі у інтернет провайдера ROL
10. Отримання халявного інтернету через пошту за допомогою програми, яка теж додається.
11. Один цікавий спосіб отримання безкоштовного інтернету через вашу мережу, все дуже просто і законно, тим не менше ви платите в 10 разів менше!
12. Схеми пристроїв для безкоштовного доступу в інтернет (для модему)
13. Список провайдерів (їх реквізити: логіни та паролі) дають безкоштовний тестовий і демо входи в мережу інтернет. Міста: Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Новосибірськ, Челябінськ, Барнаул, Іркутськ, Хабаровськ, Владивосток, Краснодар, Красноярськ, Воронеж, Нижній Новгород, Самара,Ярославль, Южно-Сахалінськ, Омськ, Томс, Тюмень, Ростов-на-Дону, Єреван, Баку, Мінськ, Алмати, Бішкека, Рига, Вільнюс, Кануас, Кишинів, Дніпропетровськ, Донецьк, Київ, Львів, Одеса, Таллін і багато інших міст Росії та СНД!
14. 24 години на добу халявний інтернет без обліку трафіку, маючи гарну швидкість. Пункти безкоштовного доступу в інтернет на середній швидкості 33600 з підтримкою V.90 : Москва,Санкт-Петербург, Київ, Таллін, Рига.
15. 24 години на добу, халявний інтернет без обліку трафіку, маючи гарну швидкість. Пункти безкоштовного доступу в інтернет на середній швидкості 28800: Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Петропавловськ-Камчатський, Іркутськ, Хабаровськ, Владивосток, Краснодар, Новосибірськ, Воронеж, Нижній Новгород, Самара, Южно-Сахалінськ, Ростов-на-Дону, Тюмені,Єреван, Баку, Мінськ, Алмати, Бішкека, Рига, Вільнюс, Кануас, Кишинів, Дніпропетровськ, Донецьк, Київ, Львів, Одеса, Таллін.
16. Велика кількість не зовсім легальних але дуже дієвих способів безкоштовного інтернету

Всього в пакеті міститься більше 100 (!) легальних і не зовсім способів доступу до безкоштовного інтернету. Крім того, до складу пакету "Безкоштовний інтернет" включена унікальна програма - забезпечує безкоштовний доступ в інтернет через електронну пошту! В основному програма адресована тим, хто не платить за інтернет, а має безкоштовний доступ до пошти. Наприклад, корпоративна мережа, де вихід в інтернет перекритий. А пошта природно є у всіх. Ось для цього і створювалася програма Power2Mail.

Вартість такої програми в мережі 20$ !

Чому Ми?

Все просто. Ми пропонуємо Вам найбільш повний пакет "Безкоштовний інтернет" в якому зібрані найкращі матеріали і способи одержання безкоштовного інтернету на території СНД. Ми уважно стежимо за всіма пропозиціями, і новими способами отримання безкоштовного інтернету з'являються в інтернеті. Всі пропозиції, щодо безкоштовного інтернету ми приобретам і включаємо в наш пакет. Способи описані в нашому пакеті "Безкоштовний інтернет" в силу їх новизни та постійного оновлення реально діють, на відміну від інших пропозицій в мережі які, до сожелению, зводяться до перепродажу досить старого і в більшості своїй неробочого пакета.

У наш пакет безкоштовний інтернет окрім іншого, вже включені такі пропозиції мережі (напевно, Ви зустрічали якщо шукайте безкоштовний інтернет)

Інформація про програму:
Розмір: 74,29 Мб

Завантажити Безкоштовний GPRS-Халявний інтернет! (2013):

Скачати Безкоштовний GPRS-Халявний інтернет! (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.