UAstream.Net » Відео уроки » Олексій Кузьмічов - Збірник відеоуроків по Photoshop (07.2011-05.2012)
Олексій Кузьмічов - Збірник відеоуроків по Photoshop (07.2011-05.2012)

Збірка складається з 55 відеоуроків хорошої якості. Автор дуже уважно підійшов до створення цього навчального матеріалу. Все викладено докладно і зрозумілою мовою. Навіть зовсім початківцям Фотошоп-майстрів буде нескладно виконати будь-який із запропонованих уроків.

Малюємо стікер у фотошопі
У цьому уроці ми будемо малювати професійний стікер. На відео розбираються нескладні техніки і прийоми, так що труднощів не повинно виникнути навіть у новачків.
Красиві шпалери в фотошопі
Давно хотіли ексклюзивну заставку для свого робочого столу? У цьому уроці ми розглянемо створення дизайну шпалер в фотошопі. Ви познайомитеся з цікавими прийомами і техніками, які допоможуть створити приголомшливий ексклюзивний дизайн.
Міняємо колір волосся на фото.
Міняємо колір волосся на фото всього за пару хвилин. Дізнайтеся один з секретів професійної обробки фотографій в фотошопі. Дуже простий прийом, але результати яких він дозволяє досягти вражають!
Створюємо ефект стоп-кадру
Дуже цікавий спосіб обробити фотографії в фотошопі - стоп-кадр ефект. Ми опрацюємо нашу фото у вигляді шматочка фотоплівки. Виглядає дуже цікаво і креативно!
Тонування фото сепією
Простий урок по обробці фотографій в фотошопі. Цей красивий ефект допоможе вам витончено оформити будь-яке своє фото. Знімок набуває приємні відтінки сепії і стає більш виразним.
Напис на мокрому склі
У цьому уроці ми з вами зробимо напис на мокрому склі. Дуже красивий і романтичний ефект, який дуже підходить для створення любовних листівок
Розмиття фону на фотографії
Якщо вам потрібно виділити який-небудь об'єкт на фото, можна скористатися ефектом розмиття заднього плану. Даний прийом є одним з найбільш часто використовуваних при обробці фотографій в фотошопі.
Малюємо супер-постер з пульсом
Невеликий урок дизайну в фотошопі. В ньому ми створимо класний постер для робочого столу. Робота виглядає дуже ефектно.
Цікавий текстовий ефект
Простий спосіб створити красивий текст в фотошопі. В уроці ми скористаємося стандартними фільтрами і інструментами і в результаті отримаємо такий ефект.
Металевий текст (частина 1)
У цьому уроці ми будемо створювати металевий ефект для тексту в фотошопі. Урок був записаний мною для одного сайту навчального тому не дивуйтеся Ефект виглядає дуже сучасно і технологічно, так що обов'язково спробуйте його застосувати!
Металевий текст (частина 2)
У другій частині уроку по створенню гарного ефекту тексту. Тут ми з Вами остаточно доведемо до розуму нашу роботу.
Перетворюємо себе в супермена!
Сьогодні ми трошки побалуємось і перетворимо себе в суперменів! У цьому уроці Ви знайдете багато порад, які допоможуть Вам обробляти свої фотознімки в фотошопі.
Об'ємна фотографія в фотошопі
У цьому уроці Ви дізнаєтеся як створити дуже цікавий ефект в фотошопі. Мова в нас піде про ефект об'ємної фотографії в фотошопі. Ви навчитеся надавати обсяг своєї фотографії.
Міняємо колір очей у фотошопі
З цього відео ви дізнаєтеся як можна швидко і без проблем змінити колір очей у фотошопі. Урок також досить простий і не займе багато вашого часу.
Райдужний ефект для ока
Новий класний ефект для обробки ваших фотографій в фотошопі.
Друкарський текст в фотошопі
У цьому уроці я покажу Вам ще один цікавий ефект тексту в фотошопі
Випалений на дереві текст в фотошопі
Ще один гарний текстовий ефект в фотошопі.
Вихід за межі фотографії
Продовжуємо роботу з ефектами в фотошопі. І сьогодні у нас на черзі ефект виходу за межі фотографії. Даний ефект допоможе перетворити звичайну фотографію в тривимірну.
Ефект ранкового лісу на фото
Простий і красивий ефект в фотошопі. За допомогою цього способу Ви зможете додати будь-якої фотографії унікальний вид. В уроці ми поговоримо про режими накладання шарів, а також попрацюємо з коригуючими шарами.
Створюємо вибухає текст
Сьогодні ми з Вами познайомимося ще з одним цікавим ефектом тексту в фотошопі. Ви навчитеся «підривати» будь-який текст, завдяки нехитрих маніпуляцій, які я покажу в цьому уроці.
Створюємо іконку повідомлення у фотошопі
У цьому уроці ми будемо робити іконку повідомлення для сайту. Дуже простий урок по створенню веб-графіки буде корисний в першу чергу новачкам.
Робимо ефект знімка в знімку
Сьогодні я Вам покажу витончений спосіб обробити фотографію в фотошопі. Дуже хороший спосіб привернути увагу до якоїсь певної частини Вашої фотографії
Додаємо тату на фотографію
Ще один урок, де я покажу як додати реалістичну татуювання на фотографію. Ви самі здивуєтеся наскільки це просто, завдяки фотошопу!
Красивий неоновий квітка
У цьому уроці по дизайну в фотошопі ми будемо малювати неоновий квітка. Ви навчитеся працювати з основними інструментами, а також дізнаєтеся як додавати різні ефекти світіння.
Надшвидка колоризація фото
У цьому уроці я покажу Вам швидкий і легкий спосіб колоризації фотографій в фотошопі. Відео вийшло невеликим, але змістовним і обов'язково до перегляду новачкам!
Фотографія у вигляді мозайки
Сьогодні ми з Вами займемося створенням красивого ефекту для ваших фотографій. Ви дізнаєтеся як оформити фото у вигляді мозайки. Даний ефект допоможе Вам додати родзинку до будь фотографій.
Малюємо сяючий скан-текст в фотошопі
Сьогодні я хочу вас порадувати новим уроком по роботі з тектом. З нього ви дізнаєтеся як зробити сяючий скан-текст. Завдяки цьому ефекту Ви зможете створювати приголомшливі написи!
Малюємо лейбл для Вашого сайту
сьогодні я Вас порадую уроком, де ми намалюємо лейбл для сайту. У відеоуроці розбираються основи веб-графіки.
Фотоманіпуляція «Величезна хвиля»
У цьому уроці ми займемося фотоманипуляциями. Я покажу способи об'єднати несолько фотографій в одну композицію. Також ми будемо працювати з коригуючими шарами і ще багато чого цікавого. Так що дивимося цей новий урок по роботі з фотографіями в фотошопі.
Гарне тонування фото
Продовжуємо тему роботи з фотографіями в фотошопі. У цьому уроці я покажу як додати красивий тон на Ваше фото. Ми проведемо цветокоррекцию фотографії, а також попрацюємо з коригуючими шарами.
Ефект драмматизма на фото
В цьому уроці, присвяченому обробці фотографій, ми з Вами навчимося додавати ефект загадкового, драмматичного освітлення на фотографії. Завдяки цьому ефекту Ви можете перетворити будь-яке, навіть саме нудне фото!
Красивий гранж-ефект для фото
У сьогоднішньому уроці я покажу нескладний, але досить цікавий спосіб обробити фотографію в фотошопі. Ми додати на наш знімок гранж-ефект, який став дуже популярним останнім часом.
Фотоманіпуляція - Тигр за стіною
Якщо Вам сподобався попередній урок з фотоманипуляциям, то це відео Вам теж повинно сподобається. Ми з Вами створимо фантастичний колаж з тигром за стіною.
Професійна ретуш фото
У сьогоднішньому уроці я б хотів поділитися з Вами секретами ретуші фотографій. Ви познайомитеся з основними інструментами і прийомами, використовуваними при обробці фото.
Ретуш чоловічого портрета
У продовженні теми ретуші і обробки фотографій приймайте ще один новий урок! На цей раз ми будемо обробляти чоловіче фото і дамо йому професійний вигляд.
Новорічна листівка в фотошопі
Докладний урок по створенню класної, новгодней 3d - листівки. Хоч урок і просунутого рівня, я намагався пояснювати кожен крок гранично просто і зрозуміло.
Новорічні шпалери в фотошопі
Урок по створенню красивих новорічних шпалер для робочого столу. Ви дізнаєтеся, як за допомогою стандартних фігур і ефектів намалювати ефектну новорічну ялинку.
Тонування в холодних відтінках
Цікавий спосіб тонування фото. Ми будемо обробляти нашу фотографію за допомогою коригувальних шарів і в результаті у нас вийде стильний, холодний ефект.
Ніжний ефект для фото
У цьому уроці ми з Вами навчимося ще одного цікавого способу обробки фотографій. Ви дізнаєтеся як за допомогою коригувальних шарів додати фотографії ніжні тони.
Сяюча спіраль
У цьому уроці я покажу як додати приголомшливу чарівну спіраль. Ефект краще всього підходить для фотографій в русі, але Ви також можете додавати його на будь-які свої знімки, що надати їм родзинку.
Створюємо іконку чорнильного пера
Урок з креслення графічних елементів дизайну. З нього Ви дізнаєтеся як намалювати красиву 3D іконку чорнильного пера.
Ефект HDR для фото
Ви дізнаєтеся як додати модний і цікавий ефект своїм знімкам. Суть ефекту полягає в доданні квітам надмірної насиченості, що робить фото більш виразним.
Lomo - ефект для фото
Продовжуємо розбирати фото-ефекти. У цьому уроці я покажу ще один цікавий спосіб обробки фотографій під знімки зі старих плівкових фотоапаратів.
Ефекти освітлення
У цьому уроці ми будемо говорити про ефекти совещения на фото. Завдяки нескладним дій Ви навчитеся створювати чудові живі фотографії.
Листівка до Дня Святого Валентина
Сьогодні ми з Вами намалюємо красиву листівку до цього чудового свята.
Кінопостер на 23 лютого
Новий урок. Ми з Вами створимо дуже класний кінопостер на військову тематику. Сподіваюся Вам сподобається!
Ефект Драгана
Новий урок по обробці фотографій. З нього Ви дізнаєтеся дуже цікавий метод обробки знімків під назвою «Ефект Драгана». Краще всього даний спосіб підходить для обробки портретів літніх людей.
Листівка на 8 березня
Сьогодні ми з Вами займемося створенням креативної вітальної листівки-колажу.
Стильне веб-меню
У даному уроці ми з Вами займемося веб-графікою, а саме створенням простого і стильного меню, яке можна використовувати на сайтах, блогах тощо
Ефект швидкості
З цього невеликого уроку, Ви дізнаєтеся як надати звичайній фотографії ефект швидкого руху. Я покажу простий спосіб зробити фото більш динамічним, при цьому зберігши основні деталі.
Ефект «Риб'яче око»
У цьому уроці ми з Вами будемо створювати дуже цікавий оптичний ефект. Щоб досягти його при зйомці, потрібні дорогі лінзи, але я розповім як зробити точно такий же ефект за допомогою фотошопу.
Ефект Tilt Shift
В продовження теми оптичних ефектів, ще один відеоурок на цю тематику. З нього Ви дізнаєтеся як створити ефект під назвою «Tilt Shift». Крім самого ефекту Ви також дізнаєтеся як красиво тонувати фото
Колаж «Париж в небесах»
У цьому уроці ми будемо створювати дуже цікаву фотоманипуляцию з декількох фотографій. Ви дізнаєтеся багато цікавих прийомів і технік для поєднання знімків, а також дізнаєтеся як красиво затонувати отриману роботу. У підсумку Ви отримаєте чудовий колаж, зроблений своїми руками!
Самотність
Вітаю всіх в новому уроці по фотоманипуляциям в adobe photoshop. З цього відео Ви дізнаєтеся, як створити красивий сюрреалістичний колаж з самотньою людиною в пустелі. В уроці розбираються техніки суміщення фотографій, робота з коригуючими шарами і з тінями.
Вогні нічного міста
У цьому невеликому уроці ми займемося обробкою нічних фотографій. Додамо красивих світлових відблисків, а також проведемо нескладний колорування. В результаті наше фото буде виглядати як знімок, зроблений за допомогою професійного фотоапарата.

Інформація про видеоуроках:
Автор (режисер): Олексій Кузьмічов
Назва: Збірник відеоуроків по Photoshop
Рік випуску: (07.2011-05.2012)
Жанр: Навчальні відеоуроки
Тривалість: 08:30:47
Якість відео: PCRec
Відеокодек: AVC
Бітрейт відео: ~15fps 295kbps
Розмір кадру: 1364x728
Аудіокодек: AAC
Бітрейт аудіо: 22050Hz stereo 54kbps
Доп. матеріали:
Розмір: 1.16 Gb

Скачати Олексій Кузьмічов - Збірник відеоуроків по Photoshop (07.2011-05.2012):

Скачати Олексій Кузьмічов - Збірник відеоуроків по Photoshop (07.2011-05.2012) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.