UAstream.Net » Відео уроки » Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс
Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс

Інформація про Фільм:
Автор: Алекс Мей
Рік виходу: 2013
Випущено: Росія
Тривалість: 3:17:37
Мова: Російська

Про фільм:
Що ж являє із себе ця навчальна програма? Легкість. Вам не доведеться витрачати довгі години на якісь тренування. Все дуже просто - переглянув, спробував цим же ввечері, отримав результат.

Наочність. Для вашої зручності я спеціально запросив мою хорошу подругу, відому модель, разом з якою ми розглядаємо всі правильні, а й хибні позиції в сексі.
Послідовність. Переглянувши курс, ви будете чітко знати, що і як робити в ліжку з жінкою. У вас більше ніколи не виникне питання про те, що саме їй потрібно в дану хвилину.

Універсальність. Незалежно від вашого віку, розміру члена, наявності або відсутності досвіду в сексі ви все одно отримаєте приголомшливий результат. Жінки будуть буквально вимагати від вас сексу знову і знову!

Детальність. Ви дізнаєтеся не тільки ефективну практику, але і детальну теорію того, що стоїть за неймовірним, дахозривальним сексом.

Даний відеокурс на всі 100% відповідає цим вимогам.

Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс


Про файл:
Якість: CamRIP
Відео: MPEG4 Video 720x400
Аудіо: AAC 44100Hz stereo 1411kbps
Розмір: 1,85 гб

Скачати Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс:

Скачати Сексуальні позиції. Для максимальної насолоди (2013) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.