UAstream.Net » Програми » WinX HD Video Converter Deluxe 4.0.0.156 Build 20130722
WinX HD Video Converter Deluxe 4.0.0.156 Build 20130722

WinX HD Video Converter - потужний, універсальний відео конвертер, з покращеною HD (High-Definition) технологією конвертування відео. WinX HD Video Converter можна легко виконувати конвертування між форматами HD відео, конвертувати відео в HD, перетворення HD відео на SD (стандартної чіткості) відео. HD Video Converter підтримує більшість HD відео форматів, таких як AVCHD (МТС, m2ts), H.264/AVC, MKV, MPEG-2 (TS), DivX, WMV HD, MPEG-4 і Quick Time.

WinX HD Video Converter Deluxe надає користувачам зручний інтерфейс. Він встановлює найбільш відповідні налаштування за замовчуванням, але дозволяє користувачеві налаштувати по своєму бажанню. Крім того, за допомогою WinX HD Video Converter Deluxe, користувач може повністю контролювати вихідні аудіо / відео параметри якості і розмір зображення, налаштувати частоту дискретизації аудіо і відео, частоту кадрів і дозвіл відео. WinX HD Video Converter Deluxe підходить для користувачів всіх рівнів досвіду в такоих роботах.

Особливості:
- Конвертування відео файлів популярних форматів відео, таких як AVI, MP4, FLV, XVID, MPEG, WMV, MOV, і т.д.
- Конвертування відео файлів в популярні відео формати HD, включаючи HD AVI, HD MP4, HD MPEG, HD TS, HD WMV, MOV HD і HD YouTube
- Підтримка Blu-Ray, M2TS, BDAV
- Конвертування відео файлів у формати для iPhone, IPOD, iPad, Apple TV, Apple TV HD, PSP, PS3, HD PS3, Xbox HD, Zune, Zune HD, PDA, Blackberry, ZEN і мобільних телефонів
- Витяг аудіо з відео файлів і перетворення в популярні формати музики
- Захоплення зображень з відео і зберегти як BMP або JPG-файли
- Підтримка як одиночного, так і пакетного перетворення
- Підтримка багатоядерних процесорів
- Дозволяє користувачам перейменовувати файли виводу відео через "renaming template" ("шаблон перейменування
- Дозволяє користувачам вихідний контроль якості відео, розміру зображення. Вільно налаштувати всі необхідні відео та аудіо параметри
") - Пропонує прості у використанні функції, супер швидку швидкість конвертації, кращу якість і 100% стабільний процес

Основні функції:
- Перетворення HD і SD відео
Вбудовані 160 відео кодеків і 50 аудіо кодеків, WinX HD Video Converter Deluxe може конвертувати між усіма популярними форматами відео без допомоги будь-якої третьої сторони.
- Конвертація відео
Підтримка конвертації відео в AVI, FLV, MP4, AVC, MPEG, WMV, MOV, TS HD, HD AVI, HD YouTube, HD MOV, і т.д. Підтримка перетворення відео в придатні формати мультимедійних пристроїв, таких як iPhone, IPOD, iPad, Apple TV, Sony PSP, PS3, Xbox, Zune, BlackBerry, КПК, ZEN і мобільних телефонів. Поддерживантся конвертування відео для HD відео файлів портативних пристроїв, таких як Apple TV HD, HD PS3, Xbox і Zune HD HD.
- Automatically Fix Incorrect Video Data
Якщо Ваш відеоплеєр не може правильно відтворювати деякі ролики, або у Вас є пошкоджені файли, відео,то в WinX HD Video Converter Deluxe є функція автоматичного виправлення неккоректных даних(відео пропорції і тд....).Эту функцію можливо налаштувати вручну.
- Налаштування відео
Підтримка нарізка відео на сегменти. Користувач має можливість управління вивідним якістю відео / аудіо, а також користувачем можуть бути змінені та розміри зображення, частота кадрів і дозвіл відео.
- Передові технології
WinX HD Video Converter Deluxe підтримує багатоядерні процесори, має передовим прискорювачем розгорнення і використовує двигун високої якості для підвищення якості виводу відео.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: serial
Розмір: 33,5 Мб

Download/Завантажити WinX HD Video Converter Deluxe 4.0.0.156 Build 20130722

Скачати WinX HD Video Converter Deluxe 4.0.0.156 Build 20130722 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.