UAstream.Net » Відео уроки » CMS за 1 день (2013) Відеокурс
CMS за 1 день (2013) Відеокурс

Ви також можете навчитися професійно робити сайти зі своєю системою управління контентом (CMS), витративши лише 1 день, з допомогою 6 практичних уроків. Які покажуть Вам практику створення системи управління контентом сайту за допомогою об'єктно-орієнтованого програмування на PHP.

У цих уроках ми будемо займатися тільки практикою, тобто з абсолютного нуля створимо систему управління контентом, яка буде включати в себе налаштовувану частина - звичайний сайт, і адміністративну панель, яка дозволяє редагувати вміст сайту.

Зміст:
Створення бази даних. Єдина точка входу.
За підсумками даного уроку ми з Вами почнемо створювати систему управління контентом за допомогою об'єктно-орієнтованого
програмування на мові PHP. Ми створимо і наповнимо контентом базу даних, створимо конфігураційний файл і визначимося з налаштуваннями, які він буде містити, а також створимо єдину точку входу на сайт і визначимося з логічною схемою майбутньої роботи CMS.

Створення логічного ядра користувача частини CMS.
За підсумками даного уроку ми створимо основу користувача частини майбутньої системи управління контентом - тобто основний клас, в якому міститися всі основні методи і властивості. Ви навчіться розділяти шаблони на статичні і динамічні блоки, правильно виконувати підключення до бази даних, а також побачите, як найкраще виводити на екран блоки, які є незмінними для всіх сторінок сайту.

Створення і виведення основних сторінок сайту.
За підсумками даного уроку ми повністю завершимо власну частину створюваної системи управління контентом, а саме - закінчимо головну сторінку, виведемо повний текст кожного запису, реалізуємо виведення списку статей належать конкретним категоріям, а також створимо сторінку для перегляду тексту меню.

Висновок головної сторінки адмінки.
За підсумками даного уроку ми почнемо створювати адміністративний розділ сайту, що дозволяє редагувати весь вміст сайту. Визначимося зі схемою роботи сайту і створимо додатковий абстрактний клас, що виконує роль основного логічного ядра адмінки. Також виведемо на екран головну сторінку адміністративної панелі і відобразимо на екрані форму для додавання нових статей.

Додавання, редагування та видалення статей.
За підсумками даного уроку ми реалізуємо додавання, редагування та видалення статей. Ви навчитеся, власне, виконувати ці операції, виносити обробник форми в окремий метод і викликати його тільки при надсиланні даних форми. Так само зможете реалізувати завантаження зображень на сервер, виконати перевірку на заповнення обов'язкових полів форми, а також виконувати перенаправлення на певну сторінку, з виведенням повідомлення про успішне виконання операцій додавання редагування або видалення статей.

Редагування пунктів меню. Авторизація користувачів.
За підсумками даного уроку ми повністю завершимо створення системи управління контентом за допомогою об'єктно-орієнтованого програмування на мові PHP. Ви навчитеся закривати доступ для звичайних відвідувачів до певних сторінок сайту, дізнаєтеся в якому вигляді необхідно зберігати паролі доступу до адмінки, а також навчитеся створювати нескладну систему авторизації користувачів.

Жанр: Навчальне відео
Тривалість: 05:05:11

CMS за 1 день (2013) Відеокурс CMS за 1 день (2013) Відеокурс


Інформація про програму:
Відеокурс: CMS за 1 день
Рік випуску: 2013
Мова: російська
Автор: Віктор Гавриленко
Формат: avi
Відео: MPEG4 Video (H264) 1024x768 15fps
Аудіо: MP3 44100Hz stereo 256kbps
Розмір: 2.08 GB

Скачати CMS за 1 день (2013) Відеокурс:

Скачати CMS за 1 день (2013) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.