UAstream.Net » Відео уроки » Геніальні відео-презентації за лічені хвилини (2013) Відеокурс
Геніальні відео-презентації за лічені хвилини (2013) Відеокурс

Створення приголомшливих 3D-векторних презентацій за лічені хвилини. Для легкого і швидкого створення продають динамічних 3D відео-презентацій Вам тепер не потрібно місяцями ламати голову у важких Adobe After Effects, Macromedia Flash, Premiere і т. д.

Для створення 3D-презентацій світового рівня, Вам не потрібні Sony Vegas, Pinnacle Studio. Забудьте про обмежені можливості Power Point, Windows Movie Maker і всіх інших редакторів.

Методика курсу:
• По-перше, в курсі представлені практичні уроки, в яких показано і розказано всі техніки, завдяки яким ви навчитеся з легкістю робити якісні 3D динамічні презентації, з використанням мультимедіа, відео, Flash-презентацій та іншої графіки...
• По-друге: відсутність зайвої інформації. Все показано чітко і ЯСНО, що і як робити, без «води», щоб Ви легко і швидко досягли результатів і створили свою першу відео-презентацію.
• По-третє: уроки зроблені таким чином, щоб кожна людина змогла, переглянувши курс, отримати результат у вигляді красивих і продають 3D відео-презентацій.

Щоб зробити відеотренінг створення 3D-векторних презентацій з нуля, простим і зрозумілим, автор застосував нестандартний підхід. Тобто, до створення якісного сценарію ви приступаєте відразу з першого уроку і, плюс, на виході всього через кілька хвилин отримаєте готову динамічну 3D відео-презентацію професійного рівня з чистого аркуша і опублікуєте її в інтернет.

• Потрібно лише слідувати простим крокам та створювати відео-презентації, без програм, за лічені хвилини в режимі онлайн.
• Причому стильний 3D відео-презентацію у цьому курсі ви будете робити як з нуля, так і за вже готовим професійних прикладів, які будуть Вам доступні.
• Цей курс підійде абсолютно для всіх, хто хоче вийти на новий рівень створення якісних векторних 3D відео-презентацій ПРОСТИМИ методами ВЗАГАЛІ без програм.

Інформація про програму:
Автор: Сергій Панферов
Назва: Геніальні відео-презентації за лічені хвилини
Рік виходу: 2013
Жанр: Відеокурс
Знято: Росія
Тривалість: 06:04:11
Формат: Autorun.ехе (+ mp4 окремо)
Відео: AVC, 1162x654, 15.000 fps, 156 Kbps
Аудіо: AAC LC, 44.1 KHz, 2 channels, 93.6 Kbps
Розмір файлу: 1.19 GB

Скачати Геніальні відео-презентації за лічені хвилини (2013) Відеокурс:

Скачати Геніальні відео-презентації за лічені хвилини (2013) Відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.