UAstream.Net » Ігри » Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding)
Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding)

Єгипет довгий час вабить дослідників своїми прихованими таємницями, містичними легендами і нечуваними історіями. По нинішній добу ці місця залишаються значний загадкою з метою археологів, які працюють, не покладаючи рук. Далеко від Каїра тиша перетворюється на казку, яка наповнена містикою і незвіданим. Провідні археологи розшифрували античні письмена, і сьогодні знаходяться в одному алюр від найбільшого відкриття - гробниці справжньої королеви усього Єгипту. Місцеві мешканці з острахом і жахом в голосі кажуть про частину, який сдешних місцях величезна сума дослідників склали свою голову. Фараони відмінно спробували, і захистили поховання від сторонніх буркала. Тепер героїні гри "Ненсі Дрю. Гробниця Забутої Цариці" належить відшукати усипальницю раніше, ніж це зроблять археологи.

Вона зобов'язана вберегти вчених від страшної небезпеки, яка виходить від давнього поховання. Вас чекає прекрасне випадок у дусі серії, і головна героїня вдруге проявить свої дедуктивні можливості, щоб врятувати космос від насувається загрози. Вас чекає прекрасний детектив, випробування якого складається з пошуку доказів, правильних показань і неперевершеною логіки Ненсі Дрю. Археологічна суспільство Кингстонского університету на порозі найбільшого відкриття: вони знайшли приблизно незайману часом гробницю, яку цілий короб століть ретельно приховували єгипетські піски. Але після того, як археологи залишилися позбавлений чого власного лідера, розкопки перетворюються в повний хаос, що супроводжується чутками про прокляття. Все стає набагато жахливіше після низки стршных пригод, страшних аварій і викриттів егоїстичних намірів деяких членів команди. Лише Ненсі майже силу докопатися до правди, що знаходиться в глибинах гробниці.

Особливості гри:
- Легендарна героїня детективів знову в справі.
- Цього разу таємниці Єгипту таять в собі приховану загрозу.
- Вас чекає новий виток пригод, який вразить вас прекрасною графікою і захоплюючим сюжетом.

Персонажі
Ненсі Дрю - головний герой, дівчина-детектив.

Абдулла Бакум - Експерт інституту Кінгстон по частині Єгипту. У світі єгиптології він відомий як хто своїми відкриттями, безпричинно і потужним характером. Незважаючи на роки старань, йому так і не вдалося домогтися бажаного у своїй роботі, але він сповнений рішучості домогтися власних цілей. Чи Могли його любов до відкриттів і серйозне его втілитися у низку таємничих пригод?

Лілі Крю - Студентка Кингстонского інституту, чекати наук у сфері Єгиптології. Археологія - її любов, і вона надмірно парламент в перший раз прийняти конкретне роль у розкопках. Вона сподівається знайти мумію, але поняття не має, що їй треба з метою цього зробити. Вона захоплюється Абдуллою, але не поспішає в усьому з ним заспівати. Її бажання ставати лідером, незважаючи на повну відсутність досвіду, виглядає підозріло.

Джаміля ель-Дайн - Місцева жителька, схвильована новинами про знаходження храму поблизу її містечка. Вона захоплюється старим Єгиптом і твердо вірує в те, що то є інопланетяни побудували піраміди. Не трохи помічали, в якості кого Джаміля щось «вынюхивала» поблизу місця розкопок. Так у що вона вірить насправді і в духеова справжня першопричина її цікавості?

Ділан Картер - Харизматичний, вихований і миролюбний - Ділан Картер працює гідом в Британії. Він також сприймає участь у розкопках. Картер стверджує, скільки туристи масами почнуть приїжджати до гробниці, в дусі а почують про прокляття, тим самим даючи зрозуміти, що чим більше бід трапиться з командою, тим більш переконливими будуть скандал і його гонорари. Здатний Картер спровокувати неабияк пригод, которыйбы не чаять на казус?

Джон Бойл - Вершина розкопок і відомий єгиптолог нью-йоркського Кингстонского інституту. Джону вже за 40 років, десятки з яких він провів на розкопках. Після того, тільки Джон отримав травму під проміжок часу піщаної бурі, він просить вас знайти справжнього винуватця подій і крадіжки на місці розкопок.

Професор Хочкисс - Письменник і белетрист - ваш першоджерело в будь-яких питаннях, пов'язаних з Египечасть. Її пристрасть і знання історії допоможуть для вас більше з'ясувати про гробниці і про те, в інтересах кого вона можливо призначалася.

Оригінальна назва: Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen
Жанр: Логічні,Квести
Мова інтерфейсу: ENG
Тип видання:RePack
Ліки: Не потрібно
Розмір: 2.01 GB

Особливості RePacka:
- За основу взята ліцензія Her Interactive
- Нічого не вирізане / не перекодировано
- Установка додаткового софту
- Установка 4 хв
- RePack by BlackShine R.G ReCoding

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7
- Процесор: Pentium 4 1,6 ГГц або аналогічний Athlon
- Пам'ять: 512 Мб
- Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 Мб
- Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0с
- Вільне місце на ЖД: 2,3 Гб
- DVD-привід: не потрібно

Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding) Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding) Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding)

Скачати Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding)
Скачати Nancy Drew: Tomb of the Lost Queen (2013/Eng/RePack by R.G ReCoding) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.