UAstream.Net » Ігри » SpellForce 2: Faith in Destiny (2013/Eng/RePack by Samodel)
SpellForce 2: Faith in Destiny (2013/Eng/RePack by Samodel)

У часи війни і хаосу, ви візьмете на себе заняття юнака, який зобов'язаний вивільнити куля земної Ео від нового, тимчасово невідомого зла. Разом з різними героями і навіть самим драконом, в якості компаньйона, ви повинні кинути завжди свої услибоя, воеже з'ясувати інформацію про це загадкове новенькому ворога, тим самим з'ясувати про своє власне призначення і долю. SpellForce концентрується на рольових елементів у розвитку героя та просуванні армії в стратегії. На початку видовище, гравець створює головного людини, вибирає його стать (чоловічий чи жіночий), зовнішність і висота труднощі. Головний осіб з людського роду Шайкан, в жилах яких тече кров дракона. Загін, що підкоряється герою, складається з його братів по крові, завдяки цьому з'явилася дар воскрешати компаньйонів і кликати їх до для себе з хоч якої точки на карті. Протягом однакой видовище ви будете здобувати очки досвіду за причинність виконане завдання (перемога над самим потужним супротивником, знищення загонів і таборів та інших ). Окуляри необхідні для підвищення рівня героя. У розпорядженні гравця будуть війська і прибудови трьох різних армій, кожна з яких має свої сильні і слабкі сторони. У SpellForce 2 харчуватися кілька варіантів гри: Кампанія (участь в епічному оповіданні з просуванням за сюжетом), Вільна забава (пошуки пригод в поодинці або в компанії 1-го або двох гравців, головна мета - виконувати власного аватара тільки не забороняється могутнішим), Сутичка (з метушні запрещаетсястью видовище проти компа або назустріч гравців по Інтернету інакше локальної підступи, мета - вбити базу і війська напротивника). Збереження видовище метушні забороняється всього на все в режимі Кампанії.

Особливості гри
- Великий контингент варіантів розвитку головного героя і багатьох союзників. Тактика може змінюватися в залежності від переваги гравця. - Сумарне проходження всієї кампанії займає майже 60-ти годин. У це значення не входить можливість видовище на випадковій карті. - У сезон проходження буде можливість застосовувати понад 100 неповторних умінь і заклинань. - Можливість мережевої гри: до 6 чоловік інакше кажучи відбір компа в ролі конкурента. - Масштабні битви величезних армій на місце бою, реалізовані в високоякісної 3D графіці.


Інформація про Гру
Назва: SpellForce 2: Faith in Destiny
Жанри: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time) / RPG (Rogue/Action) / 3D / 3rd Person
Мова: Англійська, Німецька, Французька, Італійська, Іспанська
Тип видання: RePack
Таблетка: Вшита "FAIRLIGHT"
Розмір файлу: 1.52 Gb (+3% для відновлення)

Особливості RePacka:
• Версія гри: v2.0.2.0
• Таблетка: "FAIRLIGHT"
• Аудіо якість: wav-ogg-wav
• Відео якість: 100%
• Ексклюзивний установник
• Установка всього додаткового Softa
• Всі шляхи реєстру збережені
• Час установки: останній скріншот інсталятора.
• RePack by Samodel

Скачати SpellForce 2: Faith in Destiny (2013/Eng/RePack by Samodel)
Скачати SpellForce 2: Faith in Destiny (2013/Eng/RePack by Samodel) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.