UAstream.Net » Ігри » Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler)
Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler)

Apache: Air Assault - Небувалий симулятор досконалого бойового вертольота ApacheAH-64DLongbow. Ви - єдиновладно з членів елітної команди по боротьбі з тероризмом. Ваша урок - усунути ворога і не дати йому шансів здійснити свої моторошні очікування. Візьміть участь в найрізноманітніших завданнях, розділених на три захоплюючі епізоду. Відчуйте на собі абсолютно індивідуальності мальовничій місцевості Африки, Близького Сходу та Південної Америки. Ви станете не просто солдатом, а караючої рукою демократії! У розробці Apache: Air Assault були задіяні однак самі сучасні технології. Завдяки просунутому порядоку вибору труднощі, ви можете заотдать потрібний рівень гри залежно від ваших здібностей. «Режим тренування» - інтуїтивно-зрозуміле панування, одним відразу ж дозволить спробувати себе в центрі бойових дій. «Реалістичний режим» - стрій видовище, що максимально наближений до дійсності і дозволяє вам відчути всі індивідуальності управління бойовим вертольотом. Режим спільного проходження* кампанії - припускає гру два на одному вертольоті Apache, до того заради того, скільки б повністю прочуять командну гру і придбати рясний спроба пілота бойового вертольота.

Особливості гри:
Відчуйте себе реальним пілотом бойового вертольота, сидячи в кабіні, цілком відповідної істинної; Використовуйте всю вогневу сила Apache AH-64D Longbow; 16 багатоцільових місій з різноманітними ландшафтами Землі; Просунута система рівня складності: від тренування до повного реалізму ситуацій; Реалістичні звукові ефекти, оригінальний саундтрек бути участю живого оркестру; Висока деталізація повітряних і наземних об'єктів; Динамічне пояснення, великі хмари і вибухи; Спільне проходження кампанії; Спільне проходження одиночних місій з підтримкою до 4-х гравців разом з тим.

Інформація про гру
Назва: Apache: Air Assault
Жанр: Arcade, Simulator (Flight Combat, Helicopter), 3D
Таблетка: Вшита (TRiViUM)
Мова Інтерфейсу: Російська
Формат файлу: .rar
Розмір файлу: 1.24 GB

системні вимоги:
» Операційна система: Windows XP / Vista / 7
» Процесор: Pentium 4 - 3200 ГГц / Core 2 Duo - 2400 ГГц
» Оперативної пам'яті: 2048 Мб / 4096 Мб
» Відеокарта: GeForce 8600 або Radeon X1950, (256 Мб) / GeForce GTS 250 або Radeon 4850, (512 Мб)
» Вільного місця на жорсткому диску: 1,78 Гб (5,39 Гб при установці)

Особливості RePack'a:
- За основу взята Ліцензія від Activision Publishing
- Нічого не перекодировано
- Видалені всі мови крім Російської
- Версія гри: 1.0.0.2
- Час установки - 10-15 хвилин
- Установка доп..
- Автор Spieler

Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler) Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler) Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler)

Скачати Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler)
Скачати Apache: Air Assault (2013/Rus/RePack від Spieler) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.