UAstream.Net » Програми » Wine 1.6 Final
Wine 1.6 Final

Wine (Wine Is Not Emulator - Wine - це не емулятор) - це набір програм, що дозволяє користувачам Linux, Mac, FreeBSD і Solaris запускати Windows-програми без необхідності установки на комп'ютер самої Microsoft Windows. Wine є активно розвиваються крос-платформних вільним, розповсюджується під ліцензією GNU Lesser General Public License.

Переваги Wine
Не в останню чергу, Wine може надати переваги в порівнянні з Windows.
Wine робимо можливим користуватися усіма сильними сторонами Unix (стабільність, гнучкість, віддалене адміністрування) поки ви використовуйте Windows програми, які вам потрібні.
Unix завжди дозволяла писати потужні скрипти. Wine робить можливим викликати Windows додатки скриптами які також використовуються в Unix середовищі в повній красі.
Wine робить можливим доступ до Windows з додатками віддалено, навіть якщо вони за тисячі миль від вас.
Wine робить економічним використання тонких клієнтів: просто встановіть Wine на Linux сервер, і вуаля! У вас доступ цих додатків з будь-якого Х терміналу.
Wine може також бути використаний, щоб зробити існуючі програми Windows доступними з Web, використовуючи VNC або Java клієнт.
Wine є ПЗ з відкритим вихідним кодом, тому ви можете розширити його до чого вам треба або дати однією з багатьох компаній зробити це за вас.

Wine 1.6 Final


Інформація про програму:
ОС : Linux
Ліки : не потрібно
Мова : англійська, російська
Розмір : 20.15 Mb

Скачати Wine 1.6 Final:

Скачати Wine 1.6 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.