UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus)
Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus)

Це сама остання збірка від проекту CS-REDEMAX System, що працює на движку GoldSource. Збірка поєднує в для себе виключне достаток використання з панеллю CSR Panel System 3, а також компоненти модуля modFx, включаючи могти пуску різних робочих модулів у видах Counter-Strike 1. 6 в будь-якому режимі запуску. Ця збірка найбільш універсальна щоб гравців, тому ви зможете налаштувати абсолютно опції тобто поміняти показный образ видовище перед себе. Якщо ви любите традиційні моделі, то зможете поставити завжди звичайне, а якщо все-таки новину, зможете поставити нові моделі на вашу думку. Якщо ви бажаєте варіювати гру фоном тобто музикою, то зможете позбавлений чого праці поставити нові теми з каталогу. А до того ж, зможете позбавлений чого праці перемикати патчі, бути цьому збережете однак опції і нуль не втратите. Оновлена і вдосконалена спосіб панелі забезпечує зручність і правильність складання.

У систему змонтований новітній модуль modFx, через яку ви можете правити складанням безпосередньо після Панель Управління. Для збереження цілісності клієнта та складання, вони б розділені в різні директорії і бути цьому їх не забороняється синхронізувати крізь інтегровані утиліти. Покращена порядок оновлень сповістить вас про доступність новітніх пакетів оновлень а так само без праці встановиться майже збірку. Більше для вас не потрібно сыскивать оновлення і закачувати їх з платних хостингів. Тепер завжди доступні оновлення ви зможете викачувати з наших серверів позбавлений чого обмежень. Додано глобальні опції, які впливають на роботу клієнта і сервера. Через налаштування клієнта ви можете почтиключать новітні модулі та утиліти, безпричинно ж робити налаштування на самому клієнті після модуль modFx. А до того ж через опції ви можете маніпулювати патчеми і визначати різні труднощі з грою, пов'язані з неправильними серверами.

Установка гри
1. Скачуйте 2 файли: 1) Setup_PE2_2.0.0.0.exe (1,14 мб), 2) csr_database.msi (1,20 гб)
2. Запускаєте установку через Setup_PE2_2.0.0.0.exe.

Інформація про гру:
Назва: Counter-Strike v.1.6 Professional Edition 2
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Мова: російська
Все включено
Розмір: 1.21 Gb

Системні вимоги:
Процесор: 1.4 GHz
Пам'ять: 512 МБ
Відеокарта: 128 МБ, DirectX 8.0
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 7.0
Вільне місце на ЖД: 2.5 ГБ

Скріншоти:
Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus) Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus)

Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus) Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus)

скачати Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus)
Скачати Counter-Strike v.1.6: Professional Edition 2 (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.