UAstream.Net » Ігри » Тевтонський орден / Real Warfare 2: Northern Crusades (2013/Rus)
Тевтонський орден / Real Warfare 2: Northern Crusades (2013/Rus)

Ви потрапляєте у часи розквіту Тевтонського ордена. Історія перенесе Вас на поля битв проти язичницької Пруссії. Виступивши ролі комтура і взявши під командування війська ордена, гравець зіткнеться не тільки з лютим опором язичників, але і з гострою конкуренцією з боку інших лицарів. Завдання, поставлені перед ним, не обмежуються тільки участю в битвах, оскільки в проекті гармонійно поєднуються два ігрових режиму - стратегічний і тактичний. Гра на стратегічній карті - це подорожі по яскравому і цілісного світу в режимі реального часу. Повна свобода дій, діалоги з жителями, рольові елементи і система завдань - такі особливості цього режиму. Бої проходять на тактичної карті: гравець веде в бій свої війська; керує масштабними осадами міст і замків, використовуючи спеціальні штурмові знаряддя і відправляючи воїнів битися на стінах і укріпленнях; захищає власні володіння.

Особливості гри:

-Рольова система. Загони отримують досвід і поступово стають все сильніше і сильніше.
-Бойова система. На хід битви можуть впливати до вісімдесяти різних факторів. З них найважливішу роль грає бойовий дух соратників і ворогів, щомиті прорахований штучним інтелектом.
-Небачений розмах. «Тевтонський орден» - це не тільки по-справжньому масштабні баталії, в яких б'ються понад десяти тисяч воїнів, але і вражають розмахом бойові дії при захопленні і оборони замків - із застосуванням облогових машин і сутичками на стінах фортець.
-Свобода дій. Численні модифікатори, що впливають на бій, відкривають безмежні можливості для вибору тактики.
-Два ігрових режиму. На стратегічній карті гравець зможе подорожувати по світу і взаємодіяти з різними персонажами, але при цьому бої відбуватимуться у звичному тактичному режимі.
-Мережева гра. Крім сюжетної кампанії гра містить кілька різноманітних багатокористувацьких режимів. На виділеному інтернет-сервері в кожній битві зможуть взяти участь від двох до шести гравців. На основі результатів будуть формуватися онлайн-рейтинги.
-Сучасна графіка. Графічні технології, використовувані в грі, забезпечують найвищий рівень правдоподібності і деталізації. Історично достовірні обладунки та озброєння, реалістична анімація і батальні сцени, відповідні того часу, - «Тевтонський орден» в найдрібніших деталях відтворює епоху XIII століття.

Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Тип видання: Ліцензія
Мова: Російська (RUS)
Таблетка: Присутній
Розмір: 3.12 GB

Системні вимоги:
-Операційна система:Windows 2000/ XP (SP2)/Vista/Windows 7
-Процесор: Intel Pentium з тактовою частотою 2,0 ГГц/AMD 2000+
-Оперативна пам'ять: 512 Мб
-Відеокарта: рівня GeForce 7300/Radeon 9200, а також остання версія драйвера для неї
-Звукова карта: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0
-Вільне місце на жорсткому диску:3 Гб

Скачати Тевтонський орден / Real Warfare 2: Northern Crusades (2013/Rus)
Скачати Тевтонський орден / Real Warfare 2: Northern Crusades (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.