UAstream.Net » Ігри » Brink (2013/Rus/Repack)
Brink (2013/Rus/Repack)

Це гра, яка повністю завоювала серця геймерів. Місце, де розгортаються події гри "Brink" - це Фантастичний плавучий, гігантський місто Арк. Він був створений для експерименту, як чиста екологічна зона, а тепер він стає порятунком для всіх людей, які тікають від страшної стихії. Але в самому місті-за прибувають людей стає дуже тісно і його населення поділяється на дві групи - біженців і давно живуть тут багатих городян, яких захищає служба безпеки Арка...

Особливості гри Brink:
* Герой, та не простий.
Безліч різноманітних налаштувань нададуть майже безмежну свободу для створення по-справжньому унікального героя. Чим далі гравець буде просуватися по сюжету, тим більше можливостей йому відкриється.
* Палка о двох кінцях.
Кожному доведеться зробити вибір, на якій стороні проходити однопользовательськую кампанію, - примкнути чи до Охороні або стати бійцем Опору. Освоївшись в ігровому світі, можна взяти участь в онлайнових баталіях і разом із союзниками задати жару ворогам.
* Стираючи кордону.
Brink дозволить миттєво переміщати персонажа між режимами однокористувальницької кампанії, спільної і багато користувачів гри. Пройти кампанію можна, борючись у команді з сімома приятелями (або персонажами під управлінням штучного інтелекту) проти інших гравців.
* Грати по-розумному.
З допомогою "розумної" кнопки SMART навіть недосвідчені бійці зможуть діяти видовищно і ефективно. Ця функція доповнює класичну схему управління для шутерів від першої особи і дозволить кожному завжди добиватися поставленої мети і знаходити елегантні рішення в складних ситуаціях.
* Цілі та нагороди.
Завдання, дані, екіпірування - в будь-якому ігровому режимі всі генерується в реальному часі з урахуванням дій бійця, його спеціалізації, стану і місця розташування, а також членів його загону і ситуації на полі бою. Гравець завжди буде знати, куди йти, що робити і яка нагорода за виконане завдання його очікує.

Особливості RePack'a:
Нічого не вирізане/перекодировано
Установка всього додаткового ПЗ
Час установки - 5 хвилин
Запуск з ярлика на робочому столі

Назва гри: Brink
Оригінальна назва: Brink
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Тип видання: RePack
Мова: Російська(RUS), Англійська(ENG)
Таблетка: Не потрібно

Системні вимоги:
OS: Windows XP (SP3) / Vista / 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Memory: 2GB RAM
Graphics: NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 6 GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card

Скачати Brink (2013/Rus/Repack)
Скачати Brink (2013/Rus/Repack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.