UAstream.Net » Програми » Acronis True Image 2014 Build 3009 Beta
Acronis True Image 2014 Build 3009 Beta

Acronis True Image Home 2014 - багатофункціональний програмний пакет, який не тільки забезпечує резервне копіювання даних, але і надає надійний захист від широкого спектру загроз, включаючи комп'ютерні віруси, установку нестабільного програмного забезпечення і вихід жорстких дисків з ладу. За допомогою цього продукту можна створювати як повні резервні копії жорсткого диска комп'ютера, так і резервні копії найбільш важливих файлів і даних.

На вашому комп'ютері можуть зберігатися фотографії та відеозаписи кількох поколінь вашої родини, важливі особисті документи, наприклад, податкові декларації і резюме численні програми з індивідуальними параметрами, на налаштування яких кожен член вашої сім'ї витратив кілька часов.Acronis True Image Home гарантує надійний захист даних з можливістю повного відновлення цінних файлів у разі виходу комп'ютера з ладу або пошкодження системи комп'ютерними вірусами.

Можливості:
• Небувала легкість використання
Навіть якщо ви ніколи в житті не користувалися програмами резервного копіювання і вперше встановлюєте Acronis True Image Home, ви можете повністю довіритися цій дружній середовищі на будь-якому рівні. Знову поліпшений графічний інтерфейс пропонує вам інтуїтивно зрозумілий дизайн в стилі Windows, включаючи гранично зрозумілі операції перетягування. У результаті будь-яка дія виконується з максимальною легкістю, від установки і першого запуску до повсякденних операцій.

• Досконалий образ
Відновлення даних - це тільки половина справи. Повернення вашої системи в працездатний стан - це зовсім інша історія. Всі ці завантажені програми та ярлики до програм, які ви додали за багато років. Всі папки з електронною поштою і контактами. Завдяки запатентованій технології Acronis для створення образів диска і клонування ПК, кожен біт інформації можна відновити у вихідній формі за лічені хвилини - без необхідності встановлювати будь-які програми. Також ви можете використовувати функцію Зона безпеки для створення захищеного розділу на вбудованому жорсткому диску. Таким чином, ви можете швидко відновити свою систему в будь-який момент, навіть якщо ваша операційна система вийшла з ладу.

• Завантаження в правильному напрямку. Новинка
Якщо коли-небудь ваша операційна система вийде з ладу, і ви не захочете возитися з завантажувальними CD-дисками або флешками, щоб повернути системі працездатність, Acronis протягне вам руку допомоги. Після простого натискання на клавішу F11 диспетчер відновлення автозавантаження Acronis Startup Recovery Manager включиться в роботу і надасть вам повнофункціональну середовище відновлення, за допомогою якої ви зможете легко відновити всю свою систему цілком.

• Підтримуйте синхронізацію! Новинка
Якщо у вас є два і більше ПК, і ви хочете підтримувати на них точні копії окремих файлів і папок, то тепер це можливо. Ця новітня версія Acronis True Image Home включає в себе функцію Синхронізації файлів, яка дозволяє виконувати реплікацію даних між декількома комп'ютерами, файлами або пристроями. Синхронізувати файли з друзями, родичами або колегами через Інтернет. Або підтримуйте синхронізацію з локальними папками, включаючи USB-накопичувачі і зовнішні жорсткі диски.

• Завжди за графіком
За допомогою Acronis True Image Home дуже легко задавати і запускати процедури резервного копіювання за розкладом. Функція Автоматизованого планування пропонує вам практичний набір параметрів, щоб визначити, коли повинні запускатися процедури резервного копіювання, наприклад, коли машина знаходиться в режимі очікування, або безпосередньо перед включенням або виключенням. Функція Встановив і забув™ дозволяє сконфігурувати операції резервного копіювання всього один раз, а потім система буде працювати згідно з заданими вами параметрами.

• Гра з небезпекою. Ексклюзивно!
Тепер стало легше уникнути аварій до того, як вони стануться. Наприклад, якщо ви хочете випробувати нову програму, але не впевнені, що в ній немає вірусів, функція Try&Decide® (Спробувати і вирішити) дозволяє вам виконати спочатку "пробну поїздку", щоб зрозуміти, чи потрібно зберегти зміни в системі, або повністю відмовитися від цих змін. Також ця функція може сильно прислужитися при блуканні по потенційно небезпечних веб-сайтів.

• Входите в свій образ
Резервна копія образу всієї вашої системи вцілому - це не просто величезний набір нулів і одиниць. Завдяки технології Acronis Mount Image, ви можете тимчасово перетворити цей образ на віртуальний диск, який дозволяє вам переглядати всі ваші папки точно так само ,як на реальному,фізичному диску. Ви можете перетягувати файли туди, куди потрібно, без обов'язкової перезавантаження або відновлення образу. Це практично прямий доступ до вашої старої системи.

• Перегляд перед відновленням. Ексклюзивно!
Це вкрай корисний засіб для економії часу. Скажімо, вам потрібно відновити свій комп'ютер на момент попереднього резервного копіювання, але ви не впевнені, яку з резервних копій вибрати. Acronis True Image Home дозволяє завантажити систему без відновлення, що дасть вам чітке уявлення про те, як виглядала ваша система на момент створення саме цієї резервної копії. Таким чином, вам не треба витрачати дорогоцінний час на відновлення непотрібних резервних копій.

• Цілодобова впевненість
Оскільки ваша голова і так зайнята іншими питаннями, Acronis True Image Home тримає все під контролем, забезпечуючи для вас безперервний захист даних. Технологія Acronis Nonstop Backup виконує постійну инкрементную фіксацію змін по мірі їх появи, тому, як тільки буде необхідно, ви можете повернути стан системи, файлу або папки на будь-який момент часу в минулому. А ще, завдяки технології поточного резервного копіювання, ви можете вести роботу в звичайному режимі, не роблячи спеціальних перерв для створення резервних копій.

• Для великих апетитів! Новинка
Якщо у вас є жорсткий диск ємністю до 2 Тбайт і більше, несумісний з вашою версією операційної системи Windows, тепер все буде нормально! За допомогою диспетчера дисків великої ємності Acronis Extended Capacity Manager ви зможете використовувати такий диск для зберігання всіх своїх резервних копій на багато місяців вперед. Також ви зможете легко відновити дані з цього диска - як з будь-якого жорсткого диска. Ця функція особливо корисна, якщо ви збираєтеся використовувати диски надвеликої ємності в середовищі Windows XP.

• Гнучкий вибір способів резервного копіювання
Вам не обов'язково кожен раз виконувати довгий резервне копіювання всієї системи цілком. Acronis True Image Home пропонує вам швидкі та ефективні альтернативні методи, які дозволяють замінити повне резервне копіювання на створення інкрементний і диференціальних резервних копій. Обидва цих методу фіксують зміни з моменту останнього резервного копіювання і економлять місце на диску за рахунок фірмової технології стиснення даних Acronis.

• Вперед на всіх парах!
Ви занадто зайняті, щоб чекати, поки програми завершать свою роботу. Acronis допомагає вам звести час резервного копіювання і відновлення до мінімуму. Acronis True Image Home заощаджує ваш дорогоцінний час, завдяки своїй гранично зрозумілою архітектурі і зручним функцій. Також підтримується новий стандарт USB 3.0, що забезпечує високошвидкісну передачу даних у всіх завданнях щодо захисту даних, будь то пофайлове резервне копіювання, або створення повної резервної копії ПК.

• Резервне копіювання стало зручним. Новинка
Якщо у вас є невелика домашня або офісна мережа, і ви хочете виконувати резервне копіювання на мережевий накопичувач NAS (Network Attached Storage), виконання цього завдання стало швидше і легше, ніж коли-небудь раніше. Все завдяки тому, що Acronis True Image Home тепер включає в себе розширену підтримку NAS-накопичувачів. Замість того, щоб переглядати одну за одною мережеві папки в спробі вручну виявити ваш NAS-накопичувач, рішення Acronis автоматично виявляє цей накопичувач і поміщає його в ваш список. У підсумку ви можете з легкістю виконувати резервне копіювання декількох мережевих ПК на одну безпечну та надійну майданчик.

• Універсальна робота з різними носіями
Продовжуйте використовувати ті накопичувачі, які у вас вже є. Завдяки Acronis True Image Home, ви можете виконувати резервне копіювання файлів або всієї системи майже на будь-який тип носія, який тільки можна уявити, включаючи DVD-диски, USB-флешки, зовнішні жорсткі диски, GPT диски і т.д. Для додаткового захисту ви можете також дублювати свої резервні копії на безпечну майданчик онлайн-сховища.

• Готове до роботи з Windows
Програмне рішення ідеально, коли працює в єдиній зв'язці з вашою операційною системою. Acronis True Image Home пропонує повну сумісність з платформами Windows, включаючи повну інтеграцію з Windows 7. Тепер ви можете запускати резервне копіювання прямо з панелі завдань Windows 7, отримувати попередні версії файлів томів або через контекстне меню, а також виконувати резервне копіювання бібліотек Windows з мінімальними зусиллями. Крім того, підтримка віртуальних жорстких дисків дозволяє вільно перетворювати свої резервні копії образів систем з фірмового формату (.tib) у формат віртуального жорсткого диска (.vhd) і назад.


Зона безпеки Acronis®
Унікальна технологія Acronis: захистіть свій комп'ютер шляхом створення резервної копії даних на спеціальному прихованому розділі жорсткого диска. Така можливість буде особливо зручна для власників ноутбуків і планшетних комп'ютерів.

Унікальна технологія Acronis: Відновлення при завантаженні
Завантажте комп'ютер, навіть якщо операційна система вийшла з ладу. Для запуску процесу відновлення достатньо натиснути клавішу F11 відразу після включення системи. Відновлення образу системи із Зони безпеки Acronis.

Виключення файлів і папок
Економте місце на диску за рахунок резервного копіювання тільки дійсно важливих даних.

Інкрементне і диференціальне резервне копіювання
Економте місце на диску за рахунок збереження тільки інформації про зміни, зроблені з моменту створення останньої резервної копії.

Резервне копіювання у фоновому режимі
Під час створення резервної копії можна працювати з комп'ютером, як зазвичай.

Інтелектуальний графік
Організуйте автоматичне резервне копіювання за графіком: у визначений час, через певний інтервал, при бездіяльності користувача, при вході користувача в систему або виході з системи, запуску або завершення роботи системи, а також при інших подіях у системі.

Раз і назавжди
Настроїти автоматичне резервне копіювання раз і назавжди.

Підтримувані файлові системи:
• FAT16/32, NTFS, Linux Ext2, Ext3, Ext4, ReiserFS і Linux SWAP;
• Передбачена посекторная підтримка для інших типів розділів і пошкоджених файлових систем.

Підтримувані накопичувачі:
Жорсткі диски, Мережеві пристрої зберігання, FTP-сервери, Диски CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, BD-R, ZIP®, REV® та інші змінні носії
Диски з інтерфейсом PATA (IDE), SATA, SCSI, SAS, IEEE1394 (Firewire), USB1/2.0/3.0

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Розробник: www.acronis.com
ОС: Windows® XP/Vista/7/8
Ліки: Присутній
Розмір: 309.61 MB

Скачати Acronis True Image 2014 Build 3009 Beta:

Скачати Acronis True Image 2014 Build 3009 Beta скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.