UAstream.Net » Відео уроки » Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec
Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec

Інформація про Фільм:
Автор (режисер): Фахівець
Назва: Фахівець | Програмування на Visual С ++ [converted]
Рік випуску: 2011
Жанр: Відеокурси

Про фільм:
В курсі «Програмування на Visual С + +» розглядаються всі етапи підготовки та тестування програм, написаних на мові C + +. Всі теоретичні положення детально демонструються на практичних прикладах, досвідченими викладачами Центру «Спеціаліст».

Проходження курсу:
Ви вивчіть об'єктно-орієнтована мова програмування C++, на якому, як правило, працюють справжні професіонали, навчитеся розробляти Windows-програми.

В курсі програмування на Visual С + +» розглядається майже повністю стандарт ANSI C, оскільки, слідуючи йому, можна підвищити рівень переносимості програмних кодів. Курс Visual С + + не призначений виключно для Сі-програмістів в Windows, DOS або Unix, він призначений для усіх Сі-програмістів. В ньому наведені корисні переносяться відомості і спільні вихідні коди, які можна використовувати на різних платформах.

Повнота викладу, точність, вивіреність, актуальність, велика кількість практичних прикладів і навчальних завдань - ось лише короткий перелік очевидних переваг курсу навчання з Visual С + +. Ілюстрація алгоритмів на одному з найбільш ефективних мов Visual С + + зайвий раз підкреслює їхню популярність.

Зміст відеокурсу:


Тривалість: 33:07:47
Якість відео: PCRec
Відеокодек: WMV9

Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec


Про файл:
Бітрейт відео: ~440 Kbps
Розмір кадру: 1024 x 768
Аудіокодек: WMA
Бітрейт аудіо: 48.0 Kbps
Розмір: 1.87 Gb

Скачати Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec:

Скачати Спеціаліст - Програмування на Visual С ++ (2011) PCRec скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.