UAstream.Net » Ігри » Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk)
Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk)

DOTA 2 є продовженням всесвітньо відомого мода Defense of the Ancients - Оборона Стародавніх до гри Warcraft 3. Dota отримала величезну кількість шанувальників свого жанру стратегії в реальному часі з елементами рольової гри. Гра стає більш цікавою завдяки многопользовательском режимі гравців.

Процес гри DOTA 2 представлений у вигляді змагань двох команд Світлої і Темної, складається з 3 або 5 чоловік. Боротьба цих сторін укладається у вигляді боїв на різних барвистих локаціях гри, застосування магічних здібностей для знищення супротивника. Так само варто відзначити, що у кожного гравця є свій набір Героїв, з якого він може вибрати собі одного і повести в бій, отримувати досвід і підвищувати рівень. За знищення противника, ви отримуєте золото, за допомогою якого ви зможете купувати різні предмети, які покращують силу і здібності свого героя.

У грі DOTA 2 з'явився режим спостереження(глядач) за битвою інших команд, як у безлічі багатокористувацьких онлайн іграх, а так само доступний режим перегляду реплеїв для вивчення тактик ведення бою. Розробники помітно поліпшили графіку гри і якісно пропрацювали моделі героїв, і більш зручно організували магазин покупок поліпшень. Гра DOTA 2 одна з самих цікавих та захоплюючих ігор, що отримала велике визнання і величезну аудиторію світу геймерів. Скачати DOTA 2 і пограти за улюбленого героя можна вже сьогодні, не пропустіть можливість битися з кращими кланами світу в Defense of the Ancients!

Особливості гри:
» В цілому, навички, предмети і гілки поліпшення залишилися без змін, якщо порівнювати з модом Dota, правда деякі вміння працюють краще.
» Заробляти досвід можна, руйнуючи будівлі супротивників і вбивати ворожих героїв і крип. Чим сильнішою є крип, тим вища нагорода. Чим більше рівень гравця, тим сильніше буде шкоду, яку він завдає.
» У випадку вбивства 1-го юніта (героя або ворожого солдата) всі учасники команди, що знаходяться поруч, отримають досвід. Слід зазначити, що добиваючий гравець отримає не тільки досвід, але і грошову винагороду.
» Втім, яким би сильним і досвідченим не був персонаж, ключ до перемоги все ж криється в командній грі. Поодинці ви навряд чи зможете протистояти команді противника.
» До нововведень можна віднести наявність внутрішньоігрових нагород, які можна отримати за розроблення високоякісного гайда з того чи іншого персонажу, або за опис корисних тактичних маневрів і стратегій.
Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk)

Інформація про гру
Назва: Dota 2 - Defence of the Ancients 2
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Strategy (RTS) / RPG (Rogue/Action) / 3D
Розробник: Valve Corporation
Видавець: Valve Corporation
Платформа: PC

Системні вимоги:
* Операційна система: Microsoft Windows XP /Windows Vista / Windows 7
* Процесор: Intel core 2 duo 2.4GHz
* Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista / 7)
* Відеокарта: сумісна DirectX 9 + Shader model 3.0, NVidia 7600, ATI X1600 і краще
* Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
* Вільне місце на ЖД: 5.50 Гб



Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk) Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk) Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk)


Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Multi
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 3 GB

Особливості RePack'a:
• Нічого не вирізане / не перекодировано.
• Версія гри - v.580
• Час установки ~5 хвилин
• RePacked by CyberPunk

Dota 2 (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk)

Скачати Dota 2 v580 + Автооновлення (2013/RUS/MULTI/No-Steam/RePack від CyberPunk) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.