UAstream.Net » Програми » AutoRun Pro Enterprise II 6.0.3.145
AutoRun Pro Enterprise II 6.0.3.145

AutoRun Pro Enterprise - програма для створення інтерфейсів автозавантажуваних меню і презентацій професійного рівня для CD/DVD. Це найпростіший спосіб створення і редагування таких інтерфейсів в середовищі WYSIWYG (отримуєш те, що бачиш) - клік, переміщення і перегляд результату. Все просто і швидко!

Легко освоюється, присутні демонстрації і майстри роботи з проектами. Створення вашого авторана буде обмежуватися тільки вашою фантазією! Ви без проблем зможете використовувати меню завантаження диска (з програванням музики), форму відправлення e-mail, відкриття сайтів в браузері, по натисненню кнопки запускати необхідну програму або файл, вбудувати ваш улюблений медіа-програвач для програвання музики або відео прямо в вашому диску, не встановлюючи додаткових програм. Якщо хочете, то можете поставити захист на ваш диск, і він запуститься тільки після того, як введуть правильний пароль, а можна заблокувати диск через певну кількість днів або запусків. Все обмежується тільки вашою фантазією.

AutoRun Pro Enterprise II is a popular design tool for rapid creation of autorun CD browsers and presentations. Offering a simple point-and-click design environment, AutoRun Pro Enterprise II allows anyone, regardless of computer competence and creative ability, to blend texts, images, video and audio into an interactive front-end for CDs and DVDs. In doing this, you can make use of wizards, templates and demos that let you jumpstart your autorun project in minutes. The end result can be compiled as a single executable file and burned onto a CD or DVD disk directly using the built-in CD Burner.

Особливості:
- Показ будь-якого документа типу TXT, DOC, HTML за допомогою автоматичного запуску відповідних додатків.
- Друк будь-якого документа типу TXT, DOC, HTML за допомогою автоматичного запуску відповідних додатків.
- Можна запускати будь-яку програму.
- Запустити браузер за умовчанням URL на документі.
- Відправити по електронній пошті.
- Інтегрований веб-браузер і внутрішні команди.
- Вбудований плеєр.
- Інтеграція з Media Player.
- Слайд-шоу фотографій (фотоальбом), понад 100 стилів.
- Колір фону, колір градієнта і прозорій формі.
- Фоновий звук.
- Заставки, звукові заставки.
- Повний фон екрану і логотип.
- Ліцензійна угода. Ви можете показати ліцензійну угоду до того, як файли запускаються. Користувач повинен прийняти ліцензію, щоб продовжити. Якщо користувач не приймає ліцензію, то AutoRun завершує роботу достроково.
- Безпека. Ви можете захистити свій компакт-диск від початку неліцензованих користувачів, вимагаючи від користувачів, щоб представити ім'я користувача і пароль або код для перевірки автентичності.
- Вихід формі. Показати інформацію або підтвердження виходу до виходу з програми
- Необмежену кількість папок.
- Зображення включають растрові, іконки, JPEG, EMF, WMF, а так само статичні або анімовані GIF плюс прозорі PNG зображення.
- Шаблон сторінки.
- Об'єкт шаблону.
- CD іконки і значок для папок відображаються в рядку заголовка.
- Тестування без запису компакт-дисків.
- Пропалення проекту на CD-R/CD-RW безпосередньо вбудованим CD Burner.
- Створити єдиний виконуваний файл.
- Публікація проекту в нову папку.
- Створити ISO образ компакт-диска файл.
- Установка програмного забезпечення - ви можете встановити за замовчуванням програму для перегляду файлів, якщо користувач не вказав один на своєму комп'ютері. Наприклад, якщо ви запускаєте PDF файл, ви можете включити Adobe Acrobat Reader програмне забезпечення на CD і встановити його. Ви можете визначити один або декілька файлів, які будуть встановлені.
- Створення випадного меню, панель інструментів і рядок стану для сторінок, як і більшість стандартних вікон, щоб зробити вашу сторінку більш професійною.
- Створити контекстне меню, ви можете визначити у спливаючому меню, яке з'являється, коли користувач натискає на об'єкт або фон сторінки за допомогою правої кнопки миші, як і більшість професійних додатків.
- Термін придатності CD, зазначається дата закінчення строку для компакт-дисків.
- Знання мов програмування не потрібно.
- Не обов'язково робити записи в реєстрі.
- Запускається з компакт-диска без інсталяції.

Changelog:
- Enhancements and bug fixes.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Англійська
Ліки: serial-BLiZZARD
Розмір: 17,8 Мб

Download/Скачати AutoRun Pro Enterprise II 6.0.3.145

Скачати AutoRun Pro Enterprise II 6.0.3.145 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.