UAstream.Net » Програми » Passport 1.6 RePack
Passport 1.6 RePack

Passport - це зручний менеджер паролів, що допомагає у поводженні з різними авторизаційними даними. Програма дозволяє легко організовувати і зберігати в захищеній базі даних логіни і паролі веб-сайтів, електронної пошти, прикладних програм для Windows, FTP-серверів, кредитних карток і т. д. Включає безліч функцій для автоматизації процесу заповнення форм, не тільки у веб-браузерах, але і в інших програмах.

Вбудований генератор створить для вас стійкі до злому паролі. Переносна версія дозволяє використовувати свої дані на будь-якому комп'ютері з Windows, запускаючи програму прямо зі знімного пристрою. Також Passport може запускатися разом з системою, постійно перебувати в області сповіщень (системному треї), автоматично блокувати відкриту базу даних, очищати буфер обміну і багато іншого. Вся, збережена в базі даних програми, інформація надійно шифруються.

Додаткова інформація:
Використання перевірених криптографічних алгоритмів: AES, 3DE.
Організоване зберігання інформації і швидкий доступ до неї.
Надійне приховування та захист конфіденційної інформації.
Не потрібна установка доповнень до веб-браузерів.
Вбудований генератор стійких до злому паролів.
Заповнення форм для введення логіна і пароля.
Зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
Досить запам'ятати тільки один пароль.
Наявність переносної версії.
Економія часу.
Безпека.
Мобільність.
Комфорт.

Встановлення переносної версії:
Passport можна встановити на знімний носій, такий як USB-брелок (флешка). Після чого ви зможете запускати програму прямо з вибраного пристрою, підключивши його до комп'ютера з Windows, і працювати з вашими даними. Для цього необхідно використовувати переносну версію Passport. Щоб її встановити, відкрийте настройки програми, перейдіть на вкладку «Переносна версія», вкажіть місце для установки, поставте потрібні вам параметри та натисніть кнопку «Встановити».

Інформація про програму:
Назва програми: Passport
Версія програми: 1.6
Остання Версія програми: 1.6
Адреса офіційного сайту: Pothos
Мова інтерфейсу: Російська
Лікування: не потрібно
Розмір: 854 Kb

Скачати Passport 1.6 RePack:

Скачати Passport 1.6 RePack скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.