UAstream.Net » Ігри » Panzar: Forged by Chaos (2013/Rus)
Panzar: Forged by Chaos (2013/Rus)

Рольова гра у поєднанні з неймовірною бойовою системою - це і є Panzar: Forged by Chaos. Гра виконана у своєрідному антуражі орків, а битви відбуваються на арені. Движок CryEngine 3 дозволяє побачити гру в самої нової модернізованої графіку.
Нова онлайн гра, яка представляє з себе ураганний командний мережевий бойовик на аренах. Виконано всі в красивою і незвичайною стилістики, яка відкидає нас до фантастичної обстановці орочьей культури, магії і грубої сили. Основу геймплея в Panzar складають масштабні командні битви на різних аренах і локаціях, за які персонажі отримують досвід і гроші. В перервах між боями, гравець, як і водиться в онлайн світах, займається розвитком свого персонажа, прокачує нові вміння, купує і покращує обладунки та зброю.

У вашому розпорядженні вибір з 8 класів (берсерк і танк, паладин і інквізитор, технік і сапер, маг і чарівниця), по 2 на кожну расу (орки, люди, гноми і ельфи відповідно). Всі класи повністю відрізняються геймплеєм один від одного. Так, наприклад, граючи техніком ви зможете робити різні споруди, такі як турелі і сідати на них, щоб придушувати противника вогнем, а граючи берсерком, ви, ні про що не думаючи, мчите в гущу подій, попутно розмахуючи своєю гучною дубиною. Ну хіба не здорово?

Гра представляє з себе справжній MMO-Action з рольовими елементами, в якому вам відкриється новий світ, не бачений раніше. І хоча раси вже досить буденні, але те, як вони подані в Panzar: Forged by Chaos, змушує милуватися і захоплюватися.

Мінімальні системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Vista / Seven
- Процесор: Inter Core 2 Duo, 2.4 ГГц
- Оперативна пам'ять: 2 ГБ
- Відеокарта: Nvidia GeForce 8800 / Radeon HD 3870 512 Мб
- Вільне місце на жорсткому диску: 4GB

Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D / Online-only
Мова : Російська, Англійська
Таблетка: Не потрібно
Формат файлу: .rar
Платформа: PC
Розмір файлу: 3.43 GB

Скачати Panzar: Forged by Chaos (2013/Rus)
Скачати Panzar: Forged by Chaos (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.