UAstream.Net » Програми » Digital Film Tools PhotoCopy 1.0.2.2 for Adobe Photoshop х64
Digital Film Tools PhotoCopy 1.0.2.2 for Adobe Photoshop х64

Digital Film Tools PhotoCopy - плагін для Adobe Photoshop, After Effects, Photoshop Lightroom, Photoshop Elements, Apple Aperture, Final Cut Pro і Avid Editing Systems. Дозволяє створювати фотографічні копії друкованих або графічних робіт, в процесі якого нове зображення формується під дією власного аналізу зображення, кольору, текстури та світла. Будь це статичне або рухомі зображення, ключові атрибути копіюються з одного зображення і застосовуються до іншого...

PhotoCopy має інструменти для ретельного аналізу яскравості, кольору, тону, дрібних деталей, зерна, текстури і тепер алгоритм цієї обробки може бути застосований до вашим власним зображеннями і ксерокопіями. Колір, тон і яскравість оригінального зображення реплікуються в той час як текстура, зерно і деталі зображення будуть змодельовані.

Ви хочете взяти частинки з одного зображення, які б ви хотіли скопіювати і застосувати його атрибути до інших зображень? Немає проблеми. Просто створіть, збережіть і застосуйте свої власні пресети до інших зображень. Зробіть будь-яку картинку оригінальною і цікавою. Хороша, погана, або потворна була ксерокопія це не повинно вас хвилювати. Ви тільки надаєте зображення, а програма сама все зробить за вас, об'єднає зображення і створить новий твір мистецтва.

Особливості:
- Вибір з 94 фільмів, номінованих на премію Американської кіноакадемії, включаючи "Апокаліпсис сьогодні", Blade Runner, Франкенштейн, Віднесені вітром, Кінг-Конг "і" Володар кілець "
- Вибір з 72 картин таких художників, як Сезанн, Шагал, Греко, Леонардо, Моне, Рембрандта, Ренуара, Ван Гога
- Виберіть одну з 40 фотографій різних майстрів фотографічного жанру в тому числі Abbott, Андрєєв, Каннінгем, Фентон, Надар, Аутербрідж, А. Л. Штігліца і Уестона
- Копіювання ключових атрибутів з одного зображення і застосування їх до інших
- Створення користувальницьких пресетів з ваших власних зображень
- Колір, тон і яскравість реплікації
- Текстура, зерна і докладне моделювання
- Додавання будь віньєтки наперед заданої
- Зміна образів з передустановками або повзунками
- Швидкий пошук пресетів
Digital Film Tools PhotoCopy 1.0.2.2 for Adobe Photoshop х64


Розмір: 59,8 Мб
Інформація на відновлення: +1%
Мова Інтерфейсу: Англійська
Ліки: в архіві
Платформа: Windows 2000/2003/XP/Vista/7/8

Завантажити Digital Film Tools PhotoCopy 1.0.2.2 for Adobe Photoshop х64 :
Скачати Digital Film Tools PhotoCopy 1.0.2.2 for Adobe Photoshop х64 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.