UAstream.Net » Програми » Coolutils Total PDF Converter 2.1.254 Final
Coolutils Total PDF Converter 2.1.254 Final

Total PDF Converter - перетворює PDF в Doc, Excel, HTML, Text, CSV або зображення (TIFF, JPEG). Перевага цієї утиліти в тому, що Total PDF Сonverter перетворює як окремий файл, так і безліч PDF файлів одночасно.

Вам більше не потрібний дорогий Adobe Acrobat, наш конвертер заощадить Ваші гроші. Зареєстровані користувачі отримують командний рядок для більш ефективної роботи з утилітою. Total PDF Конвертор зберігає настройки конвертації. Це значно економить ваш час, якщо ви часто конвертуєте PDF файли з однаковими параметрами. Конвертер дає можливість перейменувати кінцеві файли, починаючи з будь-якого номера (наприклад, 6789, а не тільки 1234).
Total PDF Converter підтримує різні розміри паперу і DPI для Tiff файлов.Это дозволяє змінювати якість кінцевого тиф файлу. Вибирайте 75, 150 або 300 DPI або своє значення! Розмір паперу може бути A3, A4, A5, B4, B5 і лист. Якщо ви конвертуєте багатосторінковий PDF файл в HTML, Тotal PDF Converter може перетворити кожну pdf сторінку в окремий html документ.

PDF Converter має унікальну рису, зберігаючи Adobe файли як зображення у форматі jpeg. Якщо Ви є щасливим власником Sony PSP, уявіть наступне. Ви зможете читати pdf файли на телевізорі так, як захочете - сторінки можуть бути розташовані горизонтально, вертикально, навіть по діагоналі, одна або кілька сторінок на екрані одночасно.

Ключові характеристики:
- Конвертування PDF у Doc, Excel, HTML, Text або CSV
- Можливість перетворення PDF в наступні формати зображень: BMP, JPEG, PNG, GIF, TIFF, WMF, EMF і EPS
- Перетворення групи файлів одночасно
- Не потрібне використання Adobe Acrobat
- Підтримується PDF, написаний на многобайтных мовами
- Зберігає структуру оригінального документа
- Надзвичайно простий у використанні

Інформація про програму:
Рік виходу: 2013
Версія: 2.1.254
Платформа: Windows® 2000/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: MULTi / Російська
Таблетка: key
Розмір: 24.89 MB

Скачати Coolutils Total PDF Converter 2.1.254 Final:

Скачати Coolutils Total PDF Converter 2.1.254 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.