UAstream.Net » Різне » Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip
Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip

Інформація про Фільм:
Переклад: Відсутня субтитри: Російські
Формат: WEBRip, AVI, XviD, MP3
Країна: США
Жанр: громадські слухання
Тривалість: 00:12:42
Рік випуску: 2013

Про фільм:
Високоповажний Підлогу Хэльер, колишній міністр оборони Канади, який служив при трьох урядах загальним терміном 23.5 року, доповідає на громадських слушаниях.С 29.04.2013 по 3.05.2013 дослідники, активісти, політичні лідери, колишні військові службовці та урядові агентства, які представляють 10 країн, дали свідчення у Вашингтоні, округ Колумбія шістьом колишнім членам Конгресу США про факти присутності позаземного з залученням людської раси.

Громадські слухання про Розкриття стали безпрецедентною подією за розміром, спектру та залученню колишніх членів Конгресу США. Продолжавшись більше 30 годин, Громадські слухання про Розкриття являють собою найбільш концентровану сукупність доказів і свідчень стосовно позаземних цивілізацій, коли-небудь представлених в одному місці і в один час.

Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip


Про файл:
Відео: 640x360 (16:9), 29.97 fps, XviD MPEG-4 ~496 kbps avg, 0.21 bit/pixel
Аудіо: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg
Розмір: 55 Mb

Скачати Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip:

Скачати Офіційне підтвердження існування і співпраці з позаземним розумом (2013) WEBRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.