UAstream.Net » Ігри » James Bond: 007 Legends (2013/Rus/Repack by Dumu4)
James Bond: 007 Legends (2013/Rus/Repack by Dumu4)

Цей прихований представник озброєний і дуже небезпечний. Він - єдина твердиня демократії від кримінальних синдикатів і свихнувшихся лідерів країн, що розвиваються. У нього найкрасивіші напарниці і самі смертоносні винаходи, коли-або створені в лабораторіях Mi6. Його звуть Бонд. Джеймс Бонд. І всього на все він зможе виконати завдання, які змінять земля. Нова витівка 007 Legends дозволить всім шанувальникам Бонда пережити найважливіші моменти його кар'єри. Сюжет гри будується на 6 голлівудських бестселери про пригоди самого користується популярністю в світі секретного посередника, включаючи новий фільм «007: Координати «Скайфолл». Скористайтеся унікальним шпигунським спорядженням, влаштуйтеся за кермом накручених карів і зруйнуйте небезпечні задуми противників через значного арсеналу різного знаряддя. Вороги вміють мертвить, але з вами їм не зрівнятися; вас чекають бойові здібності і прийоми, запаморочливі спецефекти... і звісно, красуні, що стали візитною карткою Агента 007!

Особливості гри:
- Взламывайте сейфи і компи, на догоду того, що б отримати доступ до прихованої інформації та документів. - Випробуйте на для себе захоплюючі погоні і гнівні перестрілки в стилі неповторного Агента 007. - Використовуйте культові авто, приховані девайси і знаряддя в інтересах успішного виконання завдань. - Прийміть роль у місії по захист, знищенню і шпигунства в одиночній і спільній грі. - Доведіть друзям і знайомим, скільки ви найкращий агент, в багатокористувацької кампанії і в грі на одному екрані.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
- Процесор: Intel Core 2 Duo E4300 1,8 ГГц / AMD Athlon 64 X2 4000+ 2,0 ГГц
- Оперативна пам'ять: 2 Гб
- Відеокарта: NVIDIA GeForce 9600 GT / ATI Radeon HD 3870 з 512 Мб відеопам'яті
- Звукова карта: сумісна з DirectX 9.0c
- Вільне місце на жорсткому диску: 8,61 Гб

Особливості Repack'a:
- Нічого не вирізане / не перекодировано в менший бітрейт
- Вибір мови гри при установці (повністю російська версія, повністю англійська версія)
- Автовстановлення необхідного ПО: DirectX, Visual C++ Redistributable
- Установка розбита на 2 DVD5
- Двомовний інсталятор (російська/англійська)
- Час установки - близько 7 хвилин
- Автор ріпаку - Dumu4

Інформація про гру:
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person

скачати James Bond: 007 Legends (2013/Rus/Repack by Dumu4)
Скачати James Bond: 007 Legends (2013/Rus/Repack by Dumu4) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.