UAstream.Net » Ігри » Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler)
Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler)

Heart of Eternity - Що чинити, ніж ти молодий і жадаєш подвигів? Правильно - кидати все, зняти зі стінки батьківський меч і, пристосувавшись, знести голови парочці недалеких, але вельми злостивих гоблінів. А пізніше круговерть світу Саркуса сама приведе до священної мети! Причому і той, і інший вітальний вважатиме принадам обов'язком втрутитися в подорож і поступово підштовхнути до прийняття принципных рішень. Кого-то можна буде переконати розмовою, іншим - нанести ушкодження, ну ні за які благополуччя непорівнянні з життям. Але головне - вміти відповідати за свої вчинки. Новенька рольова жарт «Серце Вічності» відає про долю юного вояки, наділеного чарівними можливостями. Герой зіткнеться з людською злістю і зрадою, могутнім чаклунством і магічними расами, а також з правителями ночі - загонами ожилих мерців. Вообщем, йому допоможе прохолодне і стрілецьку причина, а так руйнівна магія. Рубі, коль скоро і підпалюй, відсікай частини тіл, разрубай прочнейшие зброю. Вибери свою дорогу, розвивай можливості і обусловь долю цього незвичайного світу!

Особливості гри:
Нічого не вирізане / не перекодировано в менший бітрейт
Час установки - 15 хвилин
Установка доп. ПО: DirectX,Vcredist,AcrobatReader
Автор R.G.Spieler

Інформація про гру:
Назва: Серце вічності / Heart of Eternity (RePack/RU)
Жанр: Role-Playing(RPG)
Платформа: PC
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 2.42 Gb

Системні вимоги:
МБ, сумісний з DirectX® 9.0c (GeForce 6600 або Radeon X1300) Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с DirectX® 9.0с

Скріншоти:
Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler) Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler) Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler)

Скачати Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler)
Скачати Heart of Eternity (2013/Rus/RePack R.G.Spieler) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.