UAstream.Net » Ігри » S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)

Основна сюжетна доля оповідає про найбільш закритою угруповання Зони - "Найманці". Які цілі переслідували Найманці і до чого привели їх дії - РР дізнається по мірі наближення до ЧАЕС. Вам належить відвідувати на базі Найманців, поспілкуватися з фаворитом угруповання, з'ясувати раптом Шрам став найманцем і чим він займався, але в користь кого цього необхідно досить кінчатися далеко повільний гак. Стилістика в жанрі детектив-розбирати. Війна угруповань не відключена (адже це і їсти "фішка" ЧН) - вплетена в сюжет. Основна сюжетна графа написана. Зараз досить обвіс сюжетки доп квестами. Ну і природно - финаллизация: коригування діалогів, причіпка (найбільш точна) незвичайного содержаниеа, шліфування аспектів, конфіги і т.д.

Особливості гри:
Новітній сюжет, 5 - нових угруповань, динамічний спавн мутантів і нпс, ребаланс майже хард, новітній інтерфейс, , надлишок новітніх моделей нпс (частина числі унікальних), місце-ефекти, графіка, озвучка, анонси - справжні і простий коментарі майже утримання від особи РР, записані за датами в експериментальному КПК, авчастьатическое збереження сейвів за головним завданням... Уважно читайте содержаниеные СМС повідомлення! Користуйтеся Журналом в своєму КПК - "Історія повідомлень" і "Блокночасть" в експериментальному КПК!

Особливості гри:
» Проходження основного сюжету ЧН неодмінно! Старий і новоявлений сюжети нероздільні! 1. Нові квести снедать у майже всіх старо-сюжетних персонажів (з'являються бути певних умовах). 2. Завжди говоріть з персонажами зазначеними мітками на карті (квести можуть таїтися в хоч який ігровий момент). 3. Квести не забороняється брати ВСЕ! Але... все не обов'язково, який однак потребувати робити точний! Думайте!! 4. Частіше використовуйте "стародавній" і "останній" КПК. 1) В"стародавньому" КПК - "Історія повідомлень". 2) У "новенькому" - "Блокнот". 5. Мод часто дає гравцеві зробити відбір (смисловий, спостережливий, морально-етичний). Будьте уважні і вимогливі до вчинків. 6. Активніше обстежте Зону. 7. Не поспішайте кидати! Наживете для себе зайвих супротивників. 8. Торгівля з нпр залежить від рангу та групування. 9. Деякі особисті опції гри Ви можете зробити (поміняти) у файлі:gamedatasogsm_options.

Інформація про гру
Назва: HARDWARMOD 3.1
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Action / 3D / Shooter
Мова: Російська
Таблетка: Вшита
Розмір: 2.62 GB

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Процесор: Pentium IV 2 ГГц
Оперативна пам'ять: 4 Гб)
Відеокарта: 512 Mb nVidia GeForce / ATI Radeon
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 7 Гб

Особливості RePack'a:
• За основу взята ліцензія GSC Game World
• Версія гри: 1.5.10
• Версія мода: 3.1
Встановлено:
• Мод HARDWARMOD
• fiks_dopa
• fiks_опт.диалогов
• Збільшення кута огляду близько 10% (ставити за бажанням)
• Нова погода (Вимагає досить серйозних кондицій компа! / GF 9800 і вище або аналоги Радеон) (Ставити за бажанням)
• Нічого не вирізане / нічого не перекодировано.
• Установка додаткового ПО (DirectX, Visual C++)

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)

Скачати S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack)
Скачати S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. HardWarMod (2013/Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.