UAstream.Net » Ігри » Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks)
Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks)

Від творців серії тактичних військових шутерів Arma™ у сяйво вийшло новину покоління відомої видовище 80-х. Гра Carrier Command: Gaea Mission являє собою захоплюючий душу поєднання екшену і стратегії, дії якої розгортаються на широкому архіпелазі! В результаті руйнівної війни між Об'єднаною Земної Коаліцією (ОЗК) і Азіатсько-Тихоокеанським Союзом планета Земля перевтілився фактично в нежилу пустеля. Єдиною надією є віддалена планетарна вчення, чий товариш Таурус зберігає ключ до відновлення скоро вичерпання аква ресурсів Землі. Досвідчений воїн лейтенант Мирик стає капітаном збройного авіаносця армії ОЗК. Плаваючи морями і створюючи мережу військових баз на островах, він зобов'язаний боятися з противником і займати Мертву зону на Таурусе.

Особливості гри:
- Сюжетна завдання - Дивись за близьким до реальності сюжетом, розвиваючись від новенького до командира авіаносця в нерівній битві. - Стратегічна доручення - Поринь в атмосферу класичної стратегії 80-х; вибери початкові функції, установи баланс сил і виклич авіаносець противника на фінішну стратегічну бійка. Оглянь найбільш 30 неповторних островів в 6 різних погодних умовах. - Мережа островів - Подорожуй по морях, воеже створити підступи острівних баз щоб захисту, видобутку ресурсів і виробництва. Безперебійне постачання ресурсів є верховний користь вдалого проведення місії. - Будівництво юнітів - Дію нові поліпшення і апарат користь власного авіаносця і бойових одиниць, але не забувай про пальне і боєприпаси. - Join the Action - Опинившись у центрі подій, керуючи безпосередньо кожним юнітом в грі. Плавно перемикайся в середовищі бойовими машинами і стратегічної картою засобом унікального вікна «картина в картинці».

Інформація про релізі
- Версія гри v.1.3.0014, завантажена 11 лютого 2013 р, повністю ідентична активованою ліцензійної копії гри.
- Не потрібно розпакування гри через Phoenix! Всі вже встановлено та поновлено.

Інформація про гру:
Назва: Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (Steam-Rip GameWorks)
Жанр: Strategy (Real-time) / FPS / 3D / 3rd Person
Мова: Російська
Вакцина: присутній
Розмір: 2.86 Gb

Скріншоти:
Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks) Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks) Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks)

Скачати Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks)
Скачати Carrier Command: Gaea Mission v.1.3.0014 (2013/Rus/Steam-Rip GameWorks) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.