UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike: Condition Zero. Видалені Епізоди (2013/Rus)
Counter-Strike: Condition Zero. Видалені Епізоди (2013/Rus)

Повністю відмовитися від місій, розроблених Ritual Entertainment, Valve не наважилася. Кращі з 2-ух 10-ов були поміщені в розділ “віддалені сценарії” (Deleted Scenes). Загальне спогад про їх можна було скласти ще в жовтні. Пам'ятаєте ту історію про хакера, який викрав альфа-версію Half-Life? Цей же умілець примудрився прихопити і альфа-версію Condition Zero, яка, завдяки піратам, розійшлася у величезних кількостях під штампом “full-version”. Народ так награвся в той сперте у Valve Condition Zero, що багато хто навіть на даний момент отрешаются вірувати, що тоді вийшла не фінішна версія Counter-Strike! Тепер ясно видно - Valve не тягнула час, коли говорила, що краще б переробити те, що зготувала Ritual. Deleted Scenes - дійсно слабенька творіння, негідна називатися Counter-Strike. І якщо оцінювати віддалені сценарії як окрему гру, то я сумніваюся, що вона дотягла до медалі. А ось як “безкоштовного” додатки до основного режиму - зовсім інша справа.

Valve правильно розсудила, запхнувши у фінальну версію Condition Zero напрацювання Ritual, - і разрабу не так сумно, і гравцеві буде чим зайнятися день-другий. Вороги будуть з'являтися постійно - вже такий характер у великого і могутнього скрипта, на якому побудована кампанія Deleted Scenes. Процес знищення таких роботів нічим не примітний, бо в проходженні я не постійно буду згадувати про ворогів. Крім повсякденних аптечок, валяються на підлозі і відновлюють з 25 (а потім і по 50) одиниць здоров'я, є ще аптечки на стінках. Щоб користуватися ними, підійдіть впритул і натисніть E. Деякі аптечки розбиті на дві частини, кожна з яких додає по 50 здоров'я. Використання бомб може знадобитися лише в проходженні. Якщо цього не просить завдання, то мета вибуху бомб - відкриття якого-небудь входу шляхом знесення стінки або дверей. У місцях для установки блимає червоний маркер. Зазвичай бомб спочатку немає, тому спочатку їх потрібно відшукати. Процес установки бомб полягає в натисканні клавіші 5 і лівої клавіші миші. Тепер у вас в руках здасться дистанційний пульт. За натисканні на ту ж ліву кнопку миші бомба вибухне. Логічно, що зробити це краще в прихованому місці.

Особливості гри:
У Deleted Scenes багато всяких вимучених штучок: газова пальник, рація, оптико-волоконна камера та інше. Про те, що потрібно вживати такі пристрої, для вас повідомить миготливий значок в лівій стороні екрану. Збірка виготовлена All-CS і вшитий русифікатор в інсталяційний пакет. Можуть виникнути препядствия на ОП Windows 7: англійський текст або незрозумілі ієрогліфи. Для виправлення можна встановити русифікатор окремо (він присутній в роздачі) та/або запускати в режимі сумісності з Windows XP sp2.

Інформація про гру:
Назва: Counter-Strike: Condition Zero Видалені Епізоди
Жанр: Action/FPS
Мова: Російська
Все включено
Розмір: 799 mb

Системні вимоги:
- процесор з тактовою частотою 800 МГц або вище
- 128 Мб оперативної пам'яті
- відеокарта 32 Мб+
- клавіатура, миша

Скачати Counter-Strike: Condition Zero. Видалені Епізоди (2013/Rus)
Скачати Counter-Strike: Condition Zero. Видалені Епізоди (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.