UAstream.Net » Ігри » Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus)
Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus)

Де найкраще навчатися грі в шахи? Звичайно ж, на Сході! Нова комп'ютерна гра з персонажами відомого діснеївського мульта «Аладдін» допоможе вам познайомити дитину з шахами. Разом з улюбленими героями - Аладдіном, принцесою Жасмин, мавпочкою Абу - і іншими персонажами цієї прекрасної казки він здійснить магічне подорож, під час якого познайомитися з правилами гри в шахи, поступово вивчить стратегію і стратегію, збере власний набір фігур, вирішить безліч шахових головоломок. Почавши з виконання простих завдань, використовуючи магічні артефакти і слідуючи підказкам оповідача, молодий шахіст пройде вісім глав подорожі. Незабаром він стане гідним конкурентом, здатним змагатися з самим Джафаром і звільнити мешканців Аграби від його злих підступів. Мавпа Абу викрадена і зачаклована злим чарівником. Тільки ти можеш врятувати її, пройшовши через непрості випробування. Ти побуваєш у казковій Аграбе, Печері Чудес і інших неймовірних місцях. Тобі знадобляться розум і кмітливість, адже всі битви переносяться на шахову дошку! Так що ти не тільки допоможеш своїм казковим друзям, але і навчишся неперевершено гратися в шахи. Друзі забезпечать тебе сувоями знань і магічними амулетами, так що у тебе напевно все вийде! Якщо ти любиш чарівні пригоди, це гра для тебе! Сідай на килим-літак і вирушай в казкове місто. Гра озвучена акторами, що працювали над російською версією фільму, в ролі оповідача - Лев Костянтинович Дуров, народний артист СРСР, актор і режисер театру на Малій Бронній.

Особливості гри:
- 8 голів пригоди, 4 ігрових світу, більше 40 ігрових локацій, понад 95 шахових завдань різного рівня складності, 20 магічних артефактів;
- Чудова графіка і відмінний музичний супровід;
- Персонажі, знайомі по анімаційного фільму;
- Можливість грати удвох за одним комп'ютером.

Установка:
1. Змонтувати образ на віртуальний привід.
2. Встановити.
3. Грати (образ другого диска залишити змонтованим).

Інформація про гру:
Назва: Disney's Aladdin Chess Adventures
Жанр: Adventure
Мова: RUS
Все включено
Розмір: 1000 mb

Скріншоти:
Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus) Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus)

Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus)

скачати Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus)
Скачати Disney's Aladdin: Chess Adventures (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.