UAstream.Net » Програми » CPU-Z 1.65 Final Russian
CPU-Z 1.65 Final Russian

CPU-Z - програма призначена для ідентифікації основних компонентів системи, відображення детальної інформації про процесор, материнську плату і пам'яті (для процесору: ім'я та номер, технічний процес виготовлення, назва ядра, упаковка, частота, множник, підтримуваний набір інструкцій, кеш всіх рівнів; для материнської плати: виробник, модель, інформація про системній логіці, версія BIOS, графічний інтерфейс; для оперативної пам'яті: таймінгі, частота, і відомості з SPD). Видає базові відомості про програмні компоненти: операційній системі і версії DirectX.

Іноді процесори з одним і тим же найменуванням приховують різну «начинку» - різні ядра з різними степпінг, можливостями, різними частотами при однаковому рейтингу, вироблені з різних техпроцесам і т. д. Частина цих даних можна було б отримати, вивчивши написи на кришці процесора, але вони, як правило, надійно сховані в системному блоці під кулером і шаром термопасти. Тому значно більш зручним способом отримання такої інформації буде застосування утиліти CPU-Z.

Особливості CPU-Z:
- точно визначає основні характеристики процесора: найменування, тип ядра і степпінг, що використовується роз'єм, підтримку тих чи інших мультимедійних інструкцій, обсяг і параметри кеш-пам'яті
- надає дані про поточні режими роботи: частоти процесора і шини, множник, що живить напруга
- надає інформацію про обсяг та в поточному режимі роботи ОЗП, вміст SPD-блоків модулів пам'яті. Додатково - базові відомості про материнській платі і окремий бенчмарк латентності пам'яті.

Changelog:
AMD Opteron X1150 and X2150
AMD FX-9590 and FX-9370
Intel 4xxxHQ "Crystalwell" CPUs
Intel Pentium "Haswell" G3430, G3420, G3220

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8 (x86/x64)
Дім. сторінка: cpuid.com
Мова інтерфейсу: Російська (від Loginvovchyk)
Ліки: freeware
Розмір: 1,8 Мб

Download/Скачати CPU-Z 1.65 Russian

Скачати CPU-Z 1.65 Final Russian скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.