UAstream.Net » Книги » WPF 4 Докладне керівництво
WPF 4 Докладне керівництво

Windows Presentation Foundation (WPF) - рекомендована технологія реалізації користувацьких інтерфейсів для Windows-додатків. Вона дозволяє створювати такі функціонально насичені і візуально привабливі додатки, про які ви раніше не могли і мріяти. WPF дає можливість природно об'єднувати в одній програмі традиційні інтерфейси, тривимірну графіку, аудіо і відео, анімацію, динамічну зміну обкладинок, мультисенсорний ввід, відформатовані документи і розпізнавання мови.

Книгу Адама Натана, відомого гуру в області WPF, відрізняють повнота висвітлення, практичні приклади та зрозумілу мову. Видання містить відомості про XAML - розширюваному мовою розмітки додатків; детально розглядаються функціональні можливості WPF: елементи управління, компонування, ресурси, прив'язка до даних, стилі, графіка, анімація; приділено увагу новітнім засобам: мультисенсорному введення, вдосконаленою візуалізації тексту, нових елементів керування, доповненням мови XAML програмі Visual State Manager, перехідними функціями в анімації; розглядаються тривимірна графіка, синтез та розпізнавання мовлення, документи і ефекти; демонструється створення популярних елементів користувальницького інтерфейсу, наприклад галерей та екранних підказок, а також створення більш складних механізмів організації користувальницького інтерфейсу, наприклад висуваються і з'єднуваних панелей, як у Visual Studio; описується, як створювати повноцінні елементи управління WPF; демонструється створення гібридних додатків, в яких WPF поєднується з Windows Forms, DirectX і ActiveX; пояснюється, як задіяти в WPF додатку нові засоби Windows 7, наприклад списки переходів, і як обійти деякі властиві WPF обмеження.

Автор: Адам Натан
Видавництво: Символ-Плюс
Рік видання: 2011
Сторінок: 880
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 24.92 Мб

Завантажити/Download WPF 4 Докладний посібник :

Скачати WPF 4 Докладне керівництво скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.