UAstream.Net » Програми » ePaperPress PTLens 8.9.0.23
ePaperPress PTLens 8.9.0.23

PTLens - програма/плагін для Adobe Photoshop чи інших програм, які підтримують модулі формату 8bf), исправляющая спотворення оптики об'єктивів цифрових фотокамер, в тому числі DSLR. Програма бере вихідні дані EXIF, що спрощує налаштування для недосвідчених користувачів. Якщо EXIF пошкоджений, не повний, або відсутня можливо в ручному режимі вказати марку фотоапарата і об'єктивів (звичайно, якщо він змінний). Сама по собі «знає» безліч моделей фотоапаратів і змінних об'єктивів.

Історична довідка:
PTLens це перший додаток для автоматизації корекції спотворень. Все почалося 20 серпня 2002 року, коли в групі новин з'явилося таке повідомлення:
"Мені потрібна програма з пакетною обробкою, яка зчитує EXIF інформацію з JPEG файлу, знаходить найближчі відповідності в таблиці, і автоматично виправляє спотворення." Ніхто не відгукнувся, а 19 вересня 2002 року Томас Ниманн випустив версію 1.0 PTLens. Кілька років праці і 30000 рядків вихідного коду з простої програми DOS з запуском з командного рядка пізніше перетворилися в PTLens додаток і Photoshop плагін, який коректує спотворення, віньєтування, хроматичні аберації і перспективу. "Таблиця" складається з більш ніж 2400 окремих калібрувань - це набагато більше, ніж в будь-якому іншому додатку...

На сьогоднішній день PTLens - перша і краща програма для корекції дисторсій (геометричних спотворень) внесених недосконалістю оптики об'єктивів фотокамер, є можливість управляти балансом білого. Програма використовує вихідні дані EXIF, що спрощує налаштування для не досвідчених користувачів. Якщо EXIF пошкоджений, не повний або відсутній, тобто можливість у ручному режимі вказати марку фотоапарата і об'єктивів (якщо він змінний). PTLens знайомий з безліччю моделей фотоапаратів і змінних об'єктивів, обширна база по лінз.
Буде вкрай корисна як для початківців фотолюбителів, так і для професійних фотографів.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: License-FOSI
Розмір: 3,8 Мб

Download/Скачати ePaperPress PTLens 8.9.0.23

Скачати ePaperPress PTLens 8.9.0.23 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.