UAstream.Net » Ігри » My Horse and Me 2 (2013/Eng)
My Horse and Me 2 (2013/Eng)

Єдина в світі ліцензована FEI гра: не знаю, добре це чи погано, але Federation Equestre Internationale (FEI) ліцензувала тільки цей симулятор конярства. Care, prepare, win: Дбайте про власну коні, чистіть і годуйте її, готуйтеся до змагань з стрибків, крос-кантрі та виїздки коней, і перемога в змаганнях у Вас в кишені. Зв'язок між конем і наїзником: Відчуйте себе справжньою командою. Непоганий догляд і турбота - запорука взаєморозуміння між конем і наїзницею. Встановлення міцної зв'язку збільшить Ваші шанси на перемогу.

Особливості гри:
Розширені здібності грумінгу: хочеш - не хочеш, нікуди не подінешся від повної перевірки ветеринарного лікаря, такі правила. Вільний свита: нове меню надає наїзникові вільний доступ до минииграм та іншого всюди. Customize your horse. Виняткові офіційні траси WRC: у грі відтворені траси етапів WRC зі всього світу. Консультація FEI: FEI консультував розробників по всяких особливостей в грі.

Інформація про гру:
Назва: My Horse and Me 2
Жанр: Sport
Мова: IT\EN\DE\FR\ES\NL\DK\FI\NO\SE
Вакцина: присутній
Розмір: 4.4 Gb

Системні вимоги:
Memory: 512 Mb
Audio: DirectX 9.0c compatible
Video: 128 Mb with Pixel Shader 3.0
CPU: 1.8 GHz
Hard Disk Space: 6.5 Gb
DirectX: 9.0c

Скріншоти:
My Horse and Me 2 (2013/Eng) My Horse and Me 2 (2013/Eng) My Horse and Me 2 (2013/Eng)

скачати My Horse and Me 2 (2013/Eng)
Скачати My Horse and Me 2 (2013/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.