UAstream.Net » Програми » Light Alloy 4.71.1571 Beta 3 Portable
Light Alloy 4.71.1571 Beta 3 Portable


Light Alloy - універсальний мультимедійний плеєр. Підтримує всі відомі формати мультимедіа. Головна його особливість - це легкість у використанні і в той же час має великий вибір налаштувань. Програвач оптимізований для швидкого запуску, швидко перемотує відео, вміє завантажувати субтитри, може згортатися в трей, вміє регулювати яскравість/контраст/насиченість зображення, робить знімки з екрану, підтримує мультимедійні клавіатури, дозволяє робити закладки в списку/встановлювати мітки на таймлайні, має повну підтримку DVD.

Використовує не значні ресурси і споживає зовсім не багато пам'яті системи. Основна особливість - простота використання і в той же час різноманіття налаштувань, включаючи довільна зміна розмірів екрану, масштабування і позиціонування в режимі повного екрану, зміна швидкості програвання від десятиразового уповільнення до дворазового прискорення, а також покадровий перегляд, настройка аудіо і відео декодера (для DivX - яскравість, контрастність, насиченість), підтримка субтитрів, створення таблиці фільмів за плэйлисту, установка міток, підтримка управління з інфрачервоного пульта (WinLIRC) і багато іншого.

Можливості програми:
• Має вбудовані відео/аудіо кодеки(але при цьому може працювати і тільки від системних, це - за бажанням користувача), а так само можливість додавати свої сообственные для зазначених вами форматів відео; повна підтримка субтитрів (з можливістю зазначення зсуву за часом, якщо субтитри відстають/поспішають); швидке завантаження.
• Повна підтримка DVD, і можливостей MKV/OGM/MP4.
• Підтримка WinLIRC - робота з плеєром за допомогою дистанційного пульта управління.
• Зміна швидкості програвання від десятиразового уповільнення до дворазового прискорення; покадровий перегляд; настроюється перемотування.
• Регулятор гучності звуку, час, таймлайн на панелі управління.
• Додаткові можливості для аудіо: посилення звуку, нормалізація, можливість вказати зсув (якщо звук у фільмі відстає, або поспішає).
• Довільна зміна розмірів екрану або з сохраненем пропорцій, або без.
• Настройка аудіо - і видеофильтров.
• Список відтворюваних файлів (відтворення), з можливістю встановлення міток/закладок в списку/на таймлайні, відобразити/сховати тривалості, можливість робити таблицю за списком(для колекціонерів відео), а так само можливість збереження/завантаження списку; отримання скріншотів з відео, у тому числі з DVD.
• Drag-n-drop файлів на плеєр; можливість легко продовжити відтворення відео з того місця на якому був закритий плеєр.
• Докладна інформація про трек файл, з можливістю копіювати в буфер обміну її окремі поля або всю інформацію відразу.
• Багатий вибір опцій, які ви можете призначити на мишу, клавіатуру; функціональне спливаюче меню.
• Зручний, медіа орієнтований діалог додавання файлів.
• Наявність функцій *додавати схожі за назвою в список* і *автоматично промотувати опенинг/ендинг* особливо оцінять любителі дивитися серіали/аніме.
• Функція збереження налаштувань відео(яскравість, контраст, насиченість, рівень звуку, поточний завантажений субтитр, поточна обрана аудіо доріжка) для перегляду файлів, які застосуються при наступному запуску цього файлу.
• Можливість вказати папку для збереження кадрів з екрану; функція збереження мініатюр; функція створення пакета повнорозмірних скріншотів з фільму.
• Можливість використовувати програму в якості портативного програвача.

Може відтворювати ASF, AVI, DAT, DIVX, FLV, M1V, M2V, MKV, MOV, MP4, MPE, MPEG, MPG, MPV, OGM, QT, RAM, RM, RV, VOB, WM, WMV, AAC, AC3, AIF, AIFC, AIFF, APE, AU, FLAC, IT, KAR, MID, MIDI, MKA, MOD, MP1, MP2, MP3, MPA, MPC, OGG, RA, RMI, S3M, SND, STM, WAV, WMA, XM і багато інші популярні мультимедійні формати.

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows® 8/XP/Vista/7 (x32/x64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний + Російська
Ліки: Не потрібно / Portable
Розмір файлу: 21.75 MB

Light Alloy 4.71.1571 Beta 3 Portable


Скачати Light Alloy 4.71.1571 Beta 3 Portable

Скачати Light Alloy 4.71.1571 Beta 3 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.