UAstream.Net » Програми » 2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS
2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS

Багатоваріантне завантаження диск системного адміністратора, базується на завантажувачі bootmgr. У 78MM (7, 8, MultiMedia) присутні WinРЕ-складання 7 (х86), 8 (х86) і спрощений програмний пакет з "багатоваріантне завантаження 2k10". Диск складається з великої кількості продуктів, об'єднаних оболонкою, з можливістю завантаження c CD/DVD, USB Flash Drive, USB-HDD і звичайного HDD. Багатоваріантне завантаження диск системного адміністратора, базується на завантажувачі bootmgr. У 78MM (7, 8, MultiMedia) присутні WinРЕ-складання 7 (х86), 8 (х86) і спрощений програмний пакет з "багатоваріантне завантаження 2k10". Диск складається з великої кількості продуктів, об'єднаних оболонкою, з можливістю завантаження c CD/DVD, USB Flash Drive, USB-HDD і звичайного HDD. Основне призначення - підготовка HDD, установка ОС (з можливістю установки Win 2000/XP/2003/Vista/7 - утиліта WinNtSetup, настановні пакети в складання не входять!), створення/розгортання образів системи, відновлення/копіювання даних, реанімація операційної системи і відновлення завантаження, очищення ОС від вірусів/троянів і блокерів/порнобаннеров, тестування основних компонентів РС і багато іншого. Є підтримка мережі з можливістю виходу в інтернет і підтримка мультимедіа. Присутній драйверпак для відео/аудіо і мережевих пристроїв. Є можливість використання більшої частини програм з збірки як"портативних" (повною мірою портативними вони не є, це просто самораспаковка в ТЕМР-овий каталог з авторегистрацией) і зручний спосіб підключення програмного пакету збірки для використання у звичайній ОС або інших РЕ-конфігураціях. У збірці 7х86 присутній MS DaRT 7 (x86), а в 8х86 присутній MS DaRT 8 (x86). Також в обох WinPE є ERD Comander 2005 (для ОС XP).

Як створити завантажувальну флешку USB-Flash:
Варіант 1. Використовуємо старий спосіб з UltraIso: відкрити образ у програмі UltraISO, "Самозавантаження", "Записати образ жорсткого диска", "Форматувати" і "Записати".
Варіант 2. Форматуємо флешку будь утилітою для підготовки флешок (BootIce, HP USB Disk Storage Format Tool, RM Prepare USB), розпаковуємо все з образу в корінь флешки і запускаємо MakeBoot_BOOTMGR.bat з папки 2k10 для підключення завантажувача. Файлова система - за бажанням (FAT32/NTFS).

Програми в збірці:

2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS 2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS

2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS 2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS


Контрольні суми образу:

Системні вимоги: ПК з 512 Мб RAM і вище (для Native 8x86 від 256Мб), CD/DVD привід або USB інтерфейс

Назва: 2k10 UltraLight 78MM
Версія: v 4.1
Остання Версія: v 4.1 (14.06.2013)
Мова: EnG/RuS
Лікування: не потрібно (інсталятор вже пролікований)
Розмір: 683 MB

Скачати 2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS

Скачати 2k10 UltraLight 78MM v.4.1 EnG/RuS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.