UAstream.Net » Програми » PDFZilla 3.0.0
PDFZilla 3.0.0


PDFZilla - це універсальне додаток, який дає можливість конвертувати файли формату PDF в документи Word, зображення різних форматів, прості текстові файли, HTML-сторінки і навіть SWF ролики. Програма оснащена дружнім інтерфейсом, а також інтегрується з оболонкою операційної системи і дозволить імпортувати файли шляхом перетягування на робочу область. Формат вихідного файлу може бути обраний перед конвертуванням (наприклад, BMP, RTF, DOC, PNG, JPG, HTML), а по закінченні операції програма автоматично відкриє папку, в яку він був поміщений.

На додаток, можна заборонити конвертування першої і останньої сторінки, або вказати тільки потрібний діапазон сторінок і включити звукові нагадування. Програма не надто "ненажерлива" до системних ресурсів і виконує перетворення в одну мить. Також в PDFZilla є розділ допомоги, де наочно показано, як виконати те чи інше дію. В цілому, PDFZilla - це зручний додаток для конвертації PDF-файлів, що цілком виправдовується ту ціну, яку просять за нього розробники.

PDFZilla підтримує безліч популярних форматів: DOC, RTF, TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, TIF, HTML, SWF. Виберіть PDF-файл -> Select the Output File Format -> виділіть по кнопці Start Converting, тепер можна дозволити собі просто випити чашечку кави.

Ключові особливості та функції програми:
• Хороші показники швидкодії
• Використовує дуже мало системних ресурсів
• Великий вибір форматів цільового файлу
• Простий і зрозумілий інтерфейс
• Вибір окремих сторінок для конвертування
• Гнучкі налаштування процесу перетворення
• Докладний розділ допомоги

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows® 8/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: Присутній
Розмір файлу: 8.23 MB

PDFZilla 3.0.0


Скачати PDFZilla 3.0.0

Скачати PDFZilla 3.0.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.