UAstream.Net » Програми » AV Voice Changer Software Diamond v7.0.53 Retail
AV Voice Changer Software Diamond v7.0.53 Retail

AV Voice Changer Software Diamond - це додаток, за допомогою якого можна в режимі реального часу перетворювати, наприклад, голос чоловіка в один із сотень можливих голосів жінок і навпаки. При цьому програма підтримує можливість зміни голосу, як при звичайному спілкуванні по інтернету, так і при дзвінках на звичайні телефони.
Варто відзначити, що AV Voice Changer Software Diamond дозволяє легко налаштувати будь-які параметри зміни голосу, а також застосовувати різні спецефекти. Програма підтримує сумісність з більшістю клієнтів, призначених для обміну миттєвими повідомленнями, наприклад, з такими, як: Skype, Yahoo Messenger (YIM), AOL Instant Messenger (AIM), ICQ, MSN, PalTalk, Odigo, Netmeeting і Roger Wilco.А також з програмами, що дозволяють спілкуватися з PC2Phone-з'єднанню: Net2Phone, Dialpad, Go2Call, DeltaThree, MaxPhone і т.д. Voice Changer Software може створювати різні голоси для фільмів, звуки і презентацій. Ще програма дозволяє записати Ваш змінений голос в режимі реального часу або ж змінювати вже створені аудіофайли. Програма підтримує роботу практично з усіма аудиоплеерами: Windows Media Player, Winamp, RealOne Player, Music Match, Music Jukebox, PowerDVD, WinDVD, Zoom Player, BlazeDVD, Hero DVD Player, а також з караоке-програвачами і інтернет-радіо. Voice Changer Software може записувати оригінальний або змінений звук з різних джерел, включаючи мікрофон, голосовий чат, програми для обміну миттєвими повідомленнями, голосові повідомлення, потокову музику та інтернет-мовлення.
Інформація про Програму:
Операційна система : Windows® XP|Vista|7 & 8 (x32|x64)
Мова інтерфейсу : english
Ліки : присутній
Розмір : 18.1 Mb
Завантажити AV Voice Changer Software Diamond v7.0.53 Retail:

Скачати AV Voice Changer Software Diamond v7.0.53 Retail скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.