UAstream.Net » Програми » MediaGet 2.01.2367 Portable by SamDel
MediaGet 2.01.2367 Portable by SamDel


MediaGet - це багатофункціональний додаток для завантаження медіафайлів з відкритих торрент-трекерів. MediaGet направлений для зручного скачування з мережі музику, фільми або ігри безпосередньо з сервера. Інтегрований мультиформатний програвач MediaGet дозволяє слухати музику і переглядати вибрані вами фільми онлайн, не чекаючи їх попереднього завантаження. Просто натисніть на «Плей».

Основні переваги:
- зручний пошук
- можливість шукати файли необхідного вам розміру
- проста установка
- відсутність реєстрації
- немає необхідності в рейтингах
- не обов'язково роздавати файл

Медіаплеєр:
Вбудований мультиформатний медіаплеєр MediaGet дозволить слухати музику і дивитися вибрані вами фільми онлайн, не чекаючи їх попереднього завантаження. Просто натисніть на «Плей».

Вкладка «Пошук»:
Зручно організований пошук дозволить вам шукати файли за різними категоріями. Скористайтесь розширеним пошуком, якщо хочете встановити індивідуальні параметри результатів пошуку.

Вкладка «Завантаження»:
смуга пропускання Настроюється, швидке відновлення перерваного завантаження, послідовна збірка торрента.

Каталог:
Уявіть собі, що всі новинки кіно і музики, ігор і програм зібрані в одному місці! Зручний пошук з можливістю фільтрації за різними критеріями дасть вам можливість знайти саме те, що потрібно вам.

Медіатека:
Коли ви завантажуєте музику і відео, вони відразу ж додаються в вашу музичну бібліотеку. Ви можете впорядкувати свою колекцію будь-яким зручним для вас способом. Щоб знайти певний файл, просто введіть назву або ім'я виконавця в полі пошуку. Результати з'являються вже під час введення запиту.
З'явилася можливість передачі файлів "з комп'ютера на комп'ютер", без попереднього завантаження на сторонні файлохостинги. (Функція "Поділитися.

Інформація про програму:
") Рік випуску: 2013
Платформа: Windows® 8/XP/Vista/7 (x32/x64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний + Російська
Ліки: Не потрібно / Portable
Розмір файлу: 21.39 MB

MediaGet 2.01.2367 Portable by SamDel


Завантажити MediaGet 2.01.2367 Portable by SamDel

Скачати MediaGet 2.01.2367 Portable by SamDel скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.