UAstream.Net » Програми » FREE Video Dub 2.0.19.610
FREE Video Dub 2.0.19.610


FREE Video Dub - цей універсальний інструмент, який вважається одним з найшвидших і легких способів для редагування і нарізування відео форматів, наприклад таких як: AVI (DivX, Xvid, MPEG 4), MPEG 1 і 2 та багато інших! Програма для редагування відео, яка дозволить вам видаляти окремі і небажані частини з відео ролика без якої перекодування. А "без перекодування"- це означає без найменшої втрати якості від оригіналу!!! Це редагування відео без будь-яких втрат, до того весь процес пройде дуже швидко і не важко.

Іншими словами, програма з легкістю видаляє окремі частини відео, зберігаючи при цьому оригінальна якість вихідного файлу. Все, що вам потрібно зробити - це встановити початкову та кінцеву точку фрагмента відео, видалити його і натиснути кнопку Зберегти. Відредаговане відео зберігається в новому файлі. Дана програма для редагування відео підтримує наступні формати відео: *.avi, *.mpg, *.mp4, *.mkv, *.mov, *.m4v, *.flv, *.3gp, *.webm, *.wmv (включаючи DivX і XviD).

Free Video Dub is a video editing program that allows to delete unwanted scenes from video files. The program preserves the quality of input video files and processes without them re-encoding. Free Video Dub is lossless video editing software. The program supports MPEG 1, 2 і MPEG-4 (DivX and including Xvid) encoded video files with the following extensions: *.avi, *divx, *.mpg, *mp4, mpg.

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows® 8/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: Багатомовний + Російська
Ліки: Не потрібно / Freeware
Офф.сайт: dvdvideosoft.com
Розмір файлу: 21.57 MB

FREE Video Dub 2.0.19.610


Download FREE Video Dub 2.0.19.610

Скачати FREE Video Dub 2.0.19.610 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.