UAstream.Net » Ігри » Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP)
Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP)

Інформація про гру:
Назва: Star Wars Battlefront Renegade ескадрильї
Рік виходу: 2007
Жанр: Дія
Випущено: Lucas Arts
Мова: Англійська
Платформа: PSP
Тип файлу: CSO
Прошивка: 3,52-M33-4
Розмір: 688 MB

Про гру:
Star Wars Battlefront: Renegade ескадрильї - це історія про різношерстому загоні із контрабандистів, негідників і любителів наживи з різних кінців галактики, яких під своїх прапором зібрав відомий Хан Соло (Han Solo). Загін Соло повинен виконати одну з найнебезпечніших і секретних операцій за час протистояння Альянсу Повстанців і Галактичної Імперії. «Ескадрилья ренегатів» повинна взяти участь і неодмінно перемогти в ряді важливих наземних і космічних битв. Вас чекає долина Сітхів, уламки Альдераана і безліч інших згубних місць. Крім космічних битв вам також доведеться влаштовувати диверсії і рятувати заручників. Завдяки різноманітності зброї та додаткового обладнання кількість модифікацій зовнішнього вигляду персонажів і космічних кораблів обчислюється мільйонами. Скільки б ви не грали, ви не зустрінете жодного схожого один на одного учасника «Ескадрильї ренегатів». Природно, імперські винищувачі і солдати будуть, як завжди, схожі один на одного, як дві краплі води - зроблені за однією моделлю, з однаковим обмундируванням та озброєнням. І саме в непередбачуваності дій і в різноманітності озброєння вашого загону криється головний козир «Ескадрильї ренегатів».

Особливості гри:
У колективному режимі гри ви зможете об'єднати сили або ж битися з реальними супротивниками. У грі через Інтернет зможуть брати участь до 16 гравців. При прямому з'єднанні по Wi-Fi в космічних баталіях будуть брати участь до 8 гравців одночасно.

Скріншоти:
Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP) Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP) Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP)

Установка:
1. Підключіть PSP до комп'ютера
2. Копіюйте скачав файл у папку X: / ISO (Де X буква вашого диска)
3. Запускайте з меню Гра
4. Вдалої гри

Завантажити: Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP)
Скачати Star Wars Battlefront Renegade Squadron (2007/ENG/PSP) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.