UAstream.Net » Ігри » Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON)
Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON)

Grand Theft Auto 4 - крута безбашенная гра, де ви зможете викрадати десятки будь-яких машин у місті, безпощадно бити перехожих, стріляти з пістолета в повій, а так само заробляти гроші на продажу наркотиків. GTA 4 розсовує рамки закону в Ліберті Сіті. Головний герой гри - Ніко Белліч, виходець зі Східної Європи зі своїм кримінальним минулим, приїжджає в Америку на запрошення свого кузена. Приїхавши на інший континент Ніко отримує масу проблем, замість спокійних буднів на узбережжі океану. І щоб вижити в суєті Ліберті Сіті, Ніко вирішується взятися за старе, і це йому під силу. Ви зможете управляти героєм по красивому місту, растреливать перехожих, викрадати круті тачки, битися з поліцейськими закидаючи їх гранатами, або таранити машини копів на повній швидкості! Скачайте популярну іграшку GTA 4 і насолоджуйтеся світом безмежних можливостей в Ліберті Сіті.

Особливості гри:
» Все як у житті! Серія помітно подорослішала. Більш серйозний та ретельний підхід видно абсолютно у всьому. Так, щоб викрасти автомобіль, потрібно спочатку розбити скло і зламати замки. А перестрілка навіть з одним поліцейським стає смертельно небезпечним заняттям. Нові графічні технології надають відбувається ще більше реалізму!
» Ласкаво просимо в Нью-Йорк! Ліберті Сіті - це копія реального Нью-Йорка. Лише деякі назви і місця були змінені в догоду політкоректності. Ви побуваєте у Брукліні, Манхеттені, Куїнсе і Бронксі, які тепер називаються Брокер, Алгонквін, Дюкс і Бохан, а так само побачите Алдерні, точну копію Нью-Джерсі.
» Місто без кордонів! Liberty City воістину величезний! Щоб добратися від одного краю міста до іншого, буде потрібно годину реального часу! Десятки хмарочосів підносяться на сотні метрів і по багатьом з них тепер можна бродити. Гуляйте усередині будівель, користуйтеся суспільним транспортом - такої свободи пересування в GTA ще не було!
» Життя кипить! Перехожі на вулицях зайняті своїми турботами. Люди розмовляють по мобільних телефонах, читають газети, спілкуються зі знайомими, жебраки жебракують і гріються біля вогнищ. Порозумнішали поліцейські перестали бути хлопчиками для биття - вони вмить примчаться на виклик і миттю виб'ють дух із злочинця!
» Доля емігранта! Приїжджому зі Східної Європи дорога до вершин американського суспільства закрита. Легальним шляхом дістати машину і дах над головою навряд чи вийде. Щоб зайняти своє місце під сонцем, Ніко належить налагодити відносини з кримінальними структурами Ліберті Ситі і вийти на чорний ринок!
» Пістолета мало! Щоб виконати завдання, Ніко доведеться використовувати свої мізки. Так, щоб виявити жертву в натовпі, досить зробити один телефонний дзвінок - мета видасть себе, узявши трубку. А щоб не прориватися з боєм в офіс конкурентів, можна просто записатися до них на співбесіду. Використовуйте кмітливість і логіку - без них не дістатися до олімпу злочинного світу.
Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON)

Інформація про гру
Назва: Grand Theft Auto IV
Дата виходу гри: 2 грудня 2008 року
Жанр: Action / Racing (Cars / Motorcycles) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rockstar North
Видавець: Rockstar Games
Платформа: PC

Системні вимоги:
* Операційна система: Microsoft Windows Vista SP2(x64)/Windows 7(x64)/Windows 8(x64)
* Процесор: Intel Core 2 Quad / AMD Phenom II X4
* Оперативна пам'ять: 8 Гб
* Відеокарта: (2Гб) GeForce GTX660 / Radeon HD7850
* Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
* Вільне місце на ЖД: 16 Гб



Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON) Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON) Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON)


Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита (RAZOR1911)
Розмір: 9.40 GB

Особливості RePack'a:
• За основу взята ліцензія.
• Нічого не перекодировано в менший бітрейт.
• Пропатчена до 1.0.0.4.
• Встановлені машини.
• Встановлена ENB Series.
• Встановлено Simple Native Trainer 6.5.
• Прибрана перевірка файлів, які можна завантажувати будь-які модифікації.
• XLiveLess - компактна заміна xlive.dll без підтримки онлайнових можливостей.
• Час установки 26 хвилин.

Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON)

Скачати Grand Theft Auto IV [v.1.0.0.4 - MOD] (2013/RUS/ENG/RePack від R.G. REVOLUTiON) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.