UAstream.Net » Програми » Астропроцессор ZET 9 Lite випуск 200
Астропроцессор ZET 9 Lite випуск 200


Астропроцессор ZET - це універсальна астрологічна програма, потужний інструмент для професійного астролога, легкий у вивченні і зручний у застосуванні для початківця астролога, любителя астрології і астрономії. Особливість Астропроцессор ZET - це нові інтерактивні графічні технології, гнучкість функціональних налаштувань на різні вимоги користувачів, найвища точність астрономічних розрахунків, потужний блок автоматичної інтерпретації гороскопа з величезною, зручно організованою бібліотекою астрологічних текстів, постійно поповнюється співтовариством користувачів ZET.Астрология базується не тільки на науці про зірки, - дуже важлива і Земля. ZET має унікальну вбудовану картографічну систему з масштабованої географічною картою, атласом з сотнями тисяч міст світу, розвиненими функціями астрокартографии.
ZET має всі стандартні функції астрологічних розрахунків: побудова натальних карт, солярів, лунаров, планетних повернень, транзитів безлічі видів дирекцій і прогресій, синастрических і середніх карт, і багато, багато другое.С допомогою ZET Ви можете побудувати безліч різних діаграм і графіків, що зображують розвиток астрономічних процесів і астрологічної ситуації в часі. Тепер не потрібні цифри і таблиці, - зрозуміти інформацію, представлену в наочному графічному вигляді, набагато легше. Графічний календар-прогноз наочно покаже, що Вас чекає Вас цікавить період часу. Крім усього цього, в програмі присутня астро-планетарій ZET. Ви побачите, як виглядає зоряне небо з будь-якої точки Землі у будь-який момент часу. Згадайте назви зірок, малюнки та назви сузір'їв.

Офф сайт:zet.astrologer.ru
Рік випуску/оновлення: 25.05.2013
Про/З: Windows Vista, XP
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Безкоштовно
Розмір: 26.42 Mb
Інформація для відновлення:5%

letitbit.net
Завантажити з letitbit.net
depositfiles.com
Завантажити з dfiles.ru
turbobit.net
Завантажити з turbobit.net
[url=]Завантажити з fileplaneta.com[/url]
Скачати Астропроцессор ZET 9 Lite випуск 200 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.