UAstream.Net » Відео уроки » Домашній Web-сервер Базовий відеокурс
Домашній Web-сервер Базовий відеокурс

"Домашній Web-сервер (Базовий відеокурс)" присвячений створенню Web-сервера на домашньому комп'ютері, що стало можливим в цих умовах у зв'язку зі зниженням вартості і збільшення швидкості доступу до мережі. Такий сервер нічим не поступається сервери в датацентрах. На ньому також можна розмістити будь вебсервіс: блог, сайт чи навіть магазин.
У 18-ти уроках відеокурсу розглянуто весь комплекс робіт по створенню домашнього Web-сервера від складання комплектуючих до розміщення сайтів на ньому. Весь матеріал оформлений таким чином, що швидка збірка і настройка сервера на домашньому комп'ютері стає доступним і новачкові. Команди, які використовуються в видеоуроках, навіть не треба буде набирати вручну, так як все здійснюється за принципом "скопіював - вставив". Таким чином, свій домашній сервер можна створити, просто повторюючи всі дії, які демонструються на екрані.

Автор: Д.В. Назаров
Рік видання: 2013
Мова: російська
Формат відео: SWF
Відео: SWF, 1034 x 672, 5 fps
Аудіо: MP3, 44.1 KHz, 64 Kbps, mono
Тривалість: 125 хв.
Розмір: 254,1 Mb

Завантажити/Download Домашній Web-сервер Базовий відеокурс :

Скачати Домашній Web-сервер Базовий відеокурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.