UAstream.Net » Програми » System Explorer (Portable) 4.2.1
System Explorer (Portable) 4.2.1


System Explorer (Portable) - програма, здатна повністю замінити стандартний диспетчер завдань при одночасному розширенні можливостей з моніторингу системи і маніпулювання процесами. Є можливість переглянути інформацію про всіх запущених програмах і про процеси, які використовують підключення до мережі. За допомогою System Explorer можна змінити різні параметри системи, браузера і реєстру, при цьому вся доступна інформація розділена на розділи, в кожному з яких є підрозділи.
Крім цього, у контестном меню будь-якої програми зі списку запущених процесів є пункт, який дозволяє перевірити цей процес на наявність вірусів онлайн. Є й така корисна опція, як можливість перегляду історії дій, проведених на комп'ютері - відкриття/закриття вікон, створення/видалення файлів і т.п.

Рік випуску/оновлення: 07.05.2013
Про/З: XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: багатомовний
Ліки: Безкоштовно
Розмір: 1.97 Mb
Інформація для відновлення:5%



Скачати System Explorer (Portable) 4.2.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.