UAstream.Net » Російськомовні фільми » У світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRip
У світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Роботи війни
Рік випуску: 2011
Жанр: документальний
Режисер: "ДОК-Сінема"

Ідея створення універсальних солдатів, не чувствовавших болю і не знають втоми, розбурхувала і досі розбурхує розуми і вчених і військових різних країн. Вони розуміли, хто далі просунеться в розробці таких технологій, той одержить не тільки ефективне биооружие, але і величезні переваги в будь-якому збройному конфлікті.
Програми з зомбуванню свідомості людини, під грифом " секретно, паралельно йшли в СРСР і США. Розробки і технології таких випробувань в нашій країні почалися на 10 років пізніше, ніж у американців. Незважаючи на це Радянський Союз довгий час залишався лідером в цій області, але з розвалом країни багато дослідження були закинуті, а трохи пізніше розсекречені. За даними деяких учених, що широко обговорювалися самогубства дітей і підлітків, у дуже багатьох випадках пов'язано з тим, що вони спробували якийсь галюциногенний наркотик. У Росії немає обов'язкового обстеження трупів на утримання психоактивних речовин. У США з початку 60 – тих років це обов'язкова процедура.

Випущено: россия, МТРК «Світ»
Тривалість: 00:43:40
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 704x400 (1.69:1), 25 fps, DivX ~1478 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 504 Mb
У світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRipУ світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRipУ світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRip

Скачать: В мире секретных знаний. Роботы войны (2011) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати У світі таємних знань. Роботи війни (2011) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.