UAstream.Net » Російськомовні фільми » Жива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRip
Жива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Жива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка?
Рік випуску: 2009
Жанр: документальний
Режисер: Олександр Гушеридзе

чи Були насправді американці на поверхні нашої космічної сусідки, або це всього лише пропагандисткий трюк, таємно знятий в павільйонах Голлівуду? 21 липня 1969 року астронавт екіпажу "Аполлон - 11" Нейл Армстронг, вспупил на поверхню Місяця. Так почалася історія міфу про найдорожче шоу людства. Наполегливе небажання НАСА вступати в полеміку з опонентами, тільки підсилило недовіру.
Потім він сказав фразу, що увійшла в історію і узгоджену з усіма американськими інстанціями на Землі: " Це невеликий крок для людини, але величезний стрибок для людства." Після невеликої паузи, Армстронг раптом сказав другу, не затверджену начальством фразу: "Успіхів вам, містер Кінскі." Протягом багатьох років у Армстронга випитували, що означають ці слова і хто такий містер Кінскі? Але перший чоловік, який побував на Місяці мовчав до кінця XX століття. З 1969 по 1972 роки американці доставили на Місяць шість експедицій, на поверхні нашого супутника побувало 12 осіб.

Випущено: россия, ТРК "Петербург 5 канал"
Тривалість: 00:44:35
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 720x456 (1.58:1), 25 fps, DivX ~1278 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 2 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 451 Mb
Жива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRipЖива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRipЖива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRip

Скачать: Живая история — Лунное шоу. Правда или вымысел? (2009) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Жива історія - Місячне шоу. Правда чи вигадка? (2009) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.