UAstream.Net » Ключі для антивірусів » Свіжі ключі для NOD32 від 15.04.2013
Свежие ключи для NOD32 от 15.04.2013


Оновлені ключі для всіх версій ESET Smart Security, NOD32 Antivirus, Endpoint Security, Endpoint Antivirus та ESET Remote Administrator, Mobile Security і в доповненні файли ліцензії для включення функцій оновлення з дзеркал, а також інструкції.

У збірці ключів - 300 шт. А також файли ліцензії для ESET NOD32 Antivirus Business Edition, Smart Security Business Edition, Endpoint Security, Endpoint Antivirus, Kerio Connect, Kerio Control, Mail Security. Всередині є відео допомога по встановленню ключів, інструкції.

Обов'язково вимкнути "Систему своєчасного виявлення" (Threat Sense Net) (5 і 6 версії ето Eset Live Grid) на увазі того, що ключі дуже часто заносять у blacklist (банять, після чого вони перестають працювати).

Установка ключів:
1. Відкрити головне вікно ESET
2. У лівій панелі виберіть "Оновити" -> "Налаштування імені користувача і пароля" або натисніть "Ctrl+U"
3. Ввести Ім'я користувача (ім'я Користувача) і Пароль (Password) -> Про. К.
4. "Оновити "базу даних сигнатур вірусів".

Файл ліцензії та ключі оновлення NOD32 - це різні речі, без файлу ліцензії програма працювати і буде оновлюватися, без ключів, на які теж є ліцензія, НЕМАЄ. Файл ліцензії потрібен тільки для включення функції - дзеркала оновлень. Ключі потрібні для оновлення з офіційних серверів eset і власне є основною ліцензією NOD32. Коли значок NOD32 в треї стає оранжевим і з'являється напис, що ліцензія закінчується наприклад через 14 днів - це означає, що минає термін дії саме ключа оновлення. Не треба засмучуватися, всі ці 14 днів антивірус буде оновлюватися і захищати Ваш комп'ютер в повному обсязі. Вам же залишиться тільки поміняти ключик, взявши його в нас і очей NOD32 знову стане зеленим. Пам'ятайте - термін ліцензії антивірусної програми NOD32 визначає саме ключ оновлення, а не файл ліцензії.

Дата: 15.04.2013
В збірці ключі для: ESET Smart Security / NOD32 Antivirus / Endpoint Antivirus / Endpoint Security / Mobile Security
Платформа: Windows All
Інтерфейс: Російська
Розмір: 1,27 Мб

Скачати Свіжі ключі для NOD32 від 15.04.2013

Скачати Свіжі ключі для NOD32 від 15.04.2013 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.