UAstream.Net » Книги » Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання
Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання

Merry trains . Посібник для домашнього читання. 4й рік навчання
Автор: І. Доценко, О. Євчук
Вид-во: Тернопіль: "Мандрівець"
ISBN: 978-966-634-550-2
Рік: 2010
Стор.: 48
Формат: pdf
Розмір: 20.58 MB

"Merry Trains. Посібник для домашнього читання. Четвертий рік навчання" – четверта книжка комплекту посібників для вивчення англійської мови на початковому етапі. Матеріал відповідає вимогам чинної Програми з іноземних мов Міністерства освіти і науки України. Використання посібника сприятиме розвитку в учнів навичок аудіювання, говоріння, читання та письма. Оригінальний методичний апарат допоможе учням розвинути вміння: - надавати інформацію про події та явища; - описувати людей; - розповідати про своє місто/село; - описувати помешкання; - характеризувати улюблених героїв; - розповідати про своє дозвілля; - робити повідомлення про цікаві події та факти. Для учнів, учителів, батьків.
Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання
DOWNLOAD:
Скачати Merry trains. Посібник для домашнього читання. 4 рік навчання скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.