UAstream.Net » Програми » CrystalDiskInfo 5.5.0 Final + Portable
CrystalDiskInfo 5.5.0 Final + Portable

CrystalDiskInfo - це невелика утиліта для моніторингу стану жорстких дисків, відстежує стан жорстких дисків, що підтримують технологію S.M.A.R.T. Проводить моніторинг і дає загальну оцінку "здоров'я" вашого диска. Так само відображає детальну інформацію про жорсткі диски, встановлені у комп'ютері (прошивка, серійний номер, стандарт, інтерфейс, загальний час роботи та ін.), а також виводить параметри атрибутів системи самодіагностики S.M.A.R.T. (помилки читання, продуктивність, запуску/зупинки шпинделя, час пошуку доріжки, кількість циклів включення-виключення, помилки секторів та багато іншого).

За допомогою CrystalDiskInfo можна переглянути детальну інформацію про накопичувачах, встановлених на комп'ютері, а також перелік параметрів системи самодіагностики S.M.A.R.T. Програма підтримує локалізації, а також змінні теми. Крім утиліта динамічно відстежує зміни параметрів для всіх накопичувачів в системі і дозволяє відображати це на графіку. Присутня підтримка для зовнішніх накопичувачів з інтерфейсами USB і IEEE 1394. Повний перелік підтримуваних чіпів і контролерів можна знайти на офіційному сайті (докладніше). Так само реалізована можливість управління AAM і APM для зовнішніх пристроїв.

Основні можливості:
show S.M.A.R.T Information
show HDD Information
change dialog design
internationalization

Changelog:
Improved Intel SSD support
Added OCZ Vector's Host Writes/Reads support
Improved IE10 support
Improved OCZ-REVODRIVE3 X2 support
Improved Intel SSD 520 support
Added OCZ Vector FW 2.0 support
Improved Drive Letter Mapping
new Added strings to language files
Updated language files

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Дом. сторінка: crystalmark.info
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 1,8/1,2 Мб

Download/Завантажити CrystalDiskInfo 5.5.0 Final


Portable

Скачати CrystalDiskInfo 5.5.0 Final + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.