UAstream.Net » Ігри » BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3)
BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3)

Прошивка [4.20+ CFW]

Інформація про гру
Назва: BioShock Infinite
Дата виходу гри: 2013
Жанр: Action / 3D / FPS
Розробник: Irrational Games
Издатель: 2K Games
Платформа: PS3

Тип видання: Ліцензія
Код диска: BLES01705
Мова інтерфейсу: Англійська [fr de sp it pt]
Тип перекладу: Ні.
Регіон: EUR
Розмір: 6.63 GB

Опис гри: Очікувана гра 2013 року BioShock Infinite - продовження популярного шутер від першої особи з елементами РПГ. Початок 20 століття, Америка досягла світового панування, а літаючий в хмарах місто Колумбія став величним символом для багатьох жителів США. В ролі героя ігри виступає колишній детектив Букер Девітта з агенства Пінкертона, його завдання проникнути в місто Колумбія і розшукати якусь Елізабет, яка загубилася в ньому ще з раннього дитинства. Літаючий місто захоплює своєю атмосферою фантастичного світу, де панувати тотальний хаос і безлад. У Колумбії жителі беруть "тоніки", що дають їм здібності понад сил, такі як телекінез, управління тваринами і птахами, управління стихіями і багато інших. Сищикові буде непросто врятувати дівчину з цього світу, але завдяки надприродним здібностям Елізабет - герой зможе полегшити собі проходження гри BioShock Infinite. Також в грі є багато величезним босів, з якими доведеться посражаться. Графіка і гемплей ігри на висоті, розробники застосували технологію ігрового движка unreal engine 3. Скачайте гідний фентезійний шутер BioShock Infinite 2013 і допоможіть дівчині Елізабет вибратися з ув'язнення подорожуючого міста Колумбія!
BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3)

Особливості гри:
» Пориньте у чарівну атмосферу яскравого самобутнього світу в стилі американського індустріалізму, втіленого на движку Unreal Engine 3.
» Рішення головоломок, розкриття зловісних таємниць і боротьба за життя в запаморочливих битвах під хмарами - перебування в Колумбії не назвати ні нудним і одноманітним.
» Використовуйте на свій розсуд безліч видів зброї і вельми нетривіальні здібності героїв.
» У ворожому піднебесному світі Елізабет стане вашим вірним напарником. І нехай її діями управляє гра для вас вона обов'язково стане справжнім, живою людиною.
» Любите суворі випробування і щоб «все як по-сьогоденню»? Отже, саме вам адресований режим підвищеної реалістичності - «1999». Прийміть виклик розробників - і вам доведеться ретельно зважити всі «за» і «проти», перш ніж прийняти будь-яке рішення. Як випливає продумують лінію розвитку героя - пам'ятайте, що можливість його воскресіння обмежена і будь-який невірний крок може привести до раптового завершення гри.




BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3) BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3) BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3)


BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3)

Скачати BioShock Infinite (2013/EUR/ENG/PS3) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.