UAstream.Net » Ігри » The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider)
The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider)

Інформація про гру
Назва: The Sims 3 Only Addons
Дата виходу гри: 2009-2013
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: Electronic Arts
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Симлиш
Таблетка: Вшита
Розмір: 13.38 GB

Опис гри: Відмінний збірник Аддонов відомої гри The Sims 3, з виходом цієї частини гра набула безліч нових можливостей: покращився штучний інтелект Sims, а графіка структури міста стала настільки детальної, що розробники можуть похвалитися своїм досягненням. Третя частина з'явилася в 2009 році і постійно оновлюється новими доповненнями. У цьому збірнику The Sims 3 Only Addons ви завантажите Аддони, що вийшли з 2009 по 2013 рік, включаючи останній The Sims 3 "Студентське життя".

Перелік Addon-ів:
• The Sims 3.
• The Sims 3 Світ пригод.
• The Sims 3 Кар'єра.
• The Sims 3 В сутінках.
• The Sims 3 Усі віки.
• The Sims 3 Вихованці.
• The Sims 3 Шоу-бізнес.
• The Sims 3 Надприродне.
• The Sims 3 Пори року.
• The Sims 3 Студентське життя.

The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP2 / SP3) / Windows 7
Процесор: P4 (2,0 ГГц - win XP і 2,4 ГГц - win 7) або еквівалентний
Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для win 7)
Відеокарта: 128 МБ з підтримкою Pixel Shader 2.0
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 25-30 Гб

Особливості гри:
» The Sims 3 надасть вам безмежну свободу творчості і відкриє безліч нових можливостей. Вперше в історії серії вас чекає відкритий ігровий світ, новий редактор Create-a-Sim, нові унікальні риси характеру персонажів, нові можливості для зміни всього і вся.
» Нове програмне ядро The Sims 3 дозволило створити відкритий ігровий світ, в якому ваші герої можуть вільно переміщатися по всіх околицях, включаючи пляж, гори і центр міста. Цей світ живе своїм життям і постійно змінюється, тому те, що станеться з одним з ваших героїв, цілком може вплинути на іншого персонажа, який знаходиться на протилежному кінці міста.br> » Нова система Create-a-Sim допоможе вам повністю змінювати зовнішній вигляд ваших персонажів, роблячи кожного з них справді унікальним. Система стала ще більш простою і зручною, ніж раніше; вона дозволяє змінити будь-яку деталь особи, точно підібрати колір волосся, відтінок шкіри і багато іншого для створення реалістичних героїв.
» В реальності кожній людині дане прожити лише одну життя. Але з допомогою The Sims 3 це обмеження можна зняти! Вам вирішувати – де, як і з ким жити, чим займатися, ніж прикрашати і облаштовувати свій будинок. The Sims 3 - це унікальний імітатор життя, який взяв і преумноживший все найкраще з попередніх епізодів легендарної серії.
» Третя частина стирає межі і знищує умовності! Якщо раніше весь світ ніби ділився на окремі замкнуті ділянки, то тепер він єдиний і величезний. Уявіть, що довгі роки ви жили у великому, затишному, але все таки будинку, а потім раптом розчинилися дверi на вулицю. The Sims 3 відкриває перед вами місто нового покоління - яскравий, красивий і повний неймовірних сюрпризів. Зробіть крок у нього, і віртуальне життя заграє новими фарбами!

Особливості RePack'a:
• Вирізані всі мови, крім Української.
• Версія гри - 18.0.126.
• Без Store і каталогів.
• У цій збірці тільки аддони!!!
• RePacked by PierreRaider.




The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider) The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider) The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider)


The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider)

Скачати The Sims 3 Only Addons (2009-2013/RUS/RePack by PierreRaider) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.